Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 eski bu fotolar, demin gördüm çok iyiymiş lan kedi dedim tekrar atiyim dedim dayımın kedisi aa yemesene lan lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 haha 3. foto (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kedinizi görüyor ve artırıyorum, http://img20.imageshack.us/img20/7136/fot0023.jpg http://img155.imageshack.us/img155/6163/fot0036.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 son foto ço kiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bu kedi çok hain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 değişik bi siyam galiba bu yavru da olsa burunları daha siyah oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kemikıl sizin evin heryeri beyaz mı yaw hakkaten yıllardır resim koyarsın evdeki resimlerin hepsi beyaz eşyalarla dolu. örtü, koltuk, yatak dolap duvar rengi vs hep beyaz bi esprisi var mı tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 albume koysaniza arkadasim, konu niye aciyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 dostum chem bi akıl hastanesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 HolyRaider said: kemikıl sizin evin heryeri beyaz mı yaw hakkaten yıllardır resim koyarsın evdeki resimlerin hepsi beyaz eşyalarla dolu. örtü, koltuk, yatak dolap duvar rengi vs hep beyaz bi esprisi var mı tenks herşey beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yazmadan edemicem. bende kedimin fotolarını paticike koymuştum 1 hafta sonra camdan atladı ve öldü. fede'nin(yanlıs hatırlamıyosam) onunda kedisi vardı resim koydu patiye sonra bi kac haftaya onunda kedisi kayboldu... kedinize dikkat edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bunu 5 kişiye yaz gönder senin de kedin kaybolsun bu arada kedi çok şekermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 lanetlimiyiz yani nedir. ne demek istiyosun? fede nefret eder kedilerden ayrıca. inek seviyor o :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hafize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 patipetde bişey var fede degilse bile birinin kedisi kaybolmuştu dediğim gibi ayrıca gercekten batıl inanç oldu bende bu :S koymuyorum artık fotograf fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Longshanks said: hafize? fedenin hafizenin ümüğünü sıkarken bi fotosu vardı bulan koysun buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar