Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sütlü çay?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garbage kadfffrfr yoluxcvxc mu vasrra? imzanı sen yazmadın dimi? yani yardım aldın herhalde[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o nasıl bişey[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
ehieheh :) anlaşıldı[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 26 Ağustos 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
çay dediğin kaçak olur

hehe işte budur 1.7 kilo kaçak çay var bizde 1 poşet dolusu :D fırında saklıoz :O[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Mesaj tarihi:
Barış Mançonun bizim mutfağa kattığı süper bir içecektir. Baktım küçükken barış manço çay içecekseniz sütlü çay için ben çok severim falan diyo. annee sütlü çay yapalım dedim öyle devam etti bu döngü:) Gayet güzel normal bir içecek. Herkes istediği gibi içebilir kuralı yoktur.

[Bu mesaj Freak tarafından 26 Ağustos 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ingiliz acı siyah çayla nefis olur yanlız sadece çayın rengini değiştirecek kadar koyacaksınız ... kahveye katılan krema gibi süper oluyo.... kahveye koyulan kremada kurutulup ezilmiş yımurta olduğunu bileniniz varmı bilmem... krema daha iğrenç[signature][hline]
Mesaj tarihi:
manyak bir karışım buldum ama denmedim daha .
Limonlu ice tea + süt + earl grey tea :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
içesim geldi. evde yaptırcak insan da yok.ben en iyisi kendim yapiyim sütlü çayımı.

*Mutfağın yolunu hatırlamaya çalışır* [signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 27 Ağustos 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...