Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sütlü çay?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şeker koymak mübah mıdır nedir ne değildir bilgili olan var mı?[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
Mevsim şartları süper olan bir kırda, nezih bir ağaç altına uzanıp bir kaç saat "kötü" kelimesinin anlamını düşünmek lazım, anlayabilmek için dütlü çayın ne denli kötü olduğunu.
Ya da için bir barda daha kolay olur anlamanız.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Mesaj tarihi:
ya ben hep özenmişimdir ama daha cesaret edemedim . hani olur ya patlar falan . yemedi henüz :-p[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben severim. kıvamı tutturabilirsen güzel.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Mesaj tarihi:
sütlü çay çok güzeldir herkese tavsiye ederim ama normalin koyduğunun yarısı kadar şeker koy yoksa tadı çok yavşak oluyor, ha soğukta içebilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
sağolun şuan mutfağa gidip deneyi gerçekleştirecem

*Deneylerde göz koruyan zımbırtıyı takar ve mutfağa korkak korka ilerler...*[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
hoşuma gitti :) bazı arkadaşlar neden bu kadar yaygara kopardı deneme bile diye anlamadım. gayet güzelmiş[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 26 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
Öldün mü?

ölürsem yazılarım OooOOoOoOOoO diye çıkar merak etme bu arada kişisel algılamayın karışım güzel olabilir ama süt beni hep kusturur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
hmmm çoçukluk zamanlarında da mı?[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
  • Yeni Oluştur...