-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 şeker koymak mübah mıdır nedir ne değildir bilgili olan var mı?[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sütü çayla karıştırdıktan sonra uranyum koy farketmez.[signature][hline][email protected]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ingiliz usulü, filmlerde görmüşünüzdür.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Koy tabi şekersiz tatsız olur ama çayı süzerek koy dibinde tortu olmasın[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çay dediğin kaçak olur[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Geyik Bölümü açın off bu ne ya? Görende bişi var sanacak...[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sütlü çay ne yeni bir kimyasal formül mü ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sıcak caya buz atanı gordumde onu gormedım[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 imam amcaya sordum caizdir dedi...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bence tadı gayet de kötü olan karışım[signature][hline]The Untouchable
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mevsim şartları süper olan bir kırda, nezih bir ağaç altına uzanıp bir kaç saat "kötü" kelimesinin anlamını düşünmek lazım, anlayabilmek için dütlü çayın ne denli kötü olduğunu. Ya da için bir barda daha kolay olur anlamanız.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ingilizler iciyor bole sanırım denedım alısınca guzel aslında degısık[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tadı kötü ne demek iğrenç.[signature][hline]Kuzu
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iğrenç birşeydir sakın denemeyin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya ben hep özenmişimdir ama daha cesaret edemedim . hani olur ya patlar falan . yemedi henüz :-p[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben severim. kıvamı tutturabilirsen güzel.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sütlü çay çok güzeldir herkese tavsiye ederim ama normalin koyduğunun yarısı kadar şeker koy yoksa tadı çok yavşak oluyor, ha soğukta içebilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ahahah :) ilginç bir yöntem[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sağolun şuan mutfağa gidip deneyi gerçekleştirecem *Deneylerde göz koruyan zımbırtıyı takar ve mutfağa korkak korka ilerler...*[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gece gece kusturmayın bizi kalp sağlığı diye bir şey var[signature][hline]Lil'Alur for Shar
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hoşuma gitti :) bazı arkadaşlar neden bu kadar yaygara kopardı deneme bile diye anlamadım. gayet güzelmiş[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Denemeden olmuyo denemek lazım usenıyorum sıdmı asagı ınıp cay koymaya ya yarın en ıyısı denemek =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: _-Sturm-_, 26 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Öldün mü? ölürsem yazılarım OooOOoOoOOoO diye çıkar merak etme bu arada kişisel algılamayın karışım güzel olabilir ama süt beni hep kusturur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmmm çoçukluk zamanlarında da mı?[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Öne çıkan mesajlar