kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bakalım nasıl olacak. İzlememiştim iyi bi fırsat.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 iyi filmmi ??? film hakkında hiç bişi bilmiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hehe Teddy herkeze lazim bir oyuncak (: harika bir film , çoğu kesim güzel bulmasada[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bilim kurgudan anlamayan adam gerzekçe bile bulabilir filmi LOL ya da duygusal film seven mekanik zekası az gelişmiş kişiler sevebilir... bilim kurgu hastası olduum için sevdim :horace:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Düblajı merak ediyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 elimde dvd si var orda dublajlı seyrettim, tabi ayni olursa iyi sayilir aslinda, ama orjinal dili ayri bir zevk tabiiki.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 zamanında cdden altyazısız ingilizce izlemiştim çok hoşuma gitmişti. ama baya bi yeri kaçırmışımdır herhalde birdaha türkçe izleyeyim bari[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bir kere daha izleyelim o zaman. Çok güzel film bence.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bi kere kubrick projesidir .. ömrü yetmeyince rahmetlinin spielberg devralmıştır ben finalini biraz uzun bulsam da filmi hayli beğenmiştim oyunculuklar da süper tekrar izlerim bakalım dublaj nası olacak jukebox robot rolündeki jude law'a dikkat bu arada[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yönetmen sphilberg(yanlış yazdım) zaten asgari ne kadar kötü olabilirmi.Varmı adamın öle vasatın altında filmi?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sonunda göz yaşlarımı tutamamıştım... :([signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 TV'de izlenmez bu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayret bişey ya her film topiğine dublaj hedesi falan çıkartıosunuz güsel film her yerde güsel filmdir kardesim izleyin işte ki o kadar kötü dublaj da olmuyor[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 25 Ağustos 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kanal d :( asıl buna ağlanır.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Not: "Güzel bir kadın" olan Courtney Love, ben değilim. Ona göre PM atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: eagle_dnz, 25 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki: hayret bişey ya her film topiğine dublaj hedesi falan çıkartıosunuz güsel film her yerde güsel filmdir kardesim izleyin işte ki o kadar kötü dublaj da olmuyor artı 1 Bende eskiden hede diyenlerdendim ama biraz ingilizceyle zaten çıkartıyosunuz esprileri falan. Siz kendi dublajınızı yapın :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sahsi gorusum.... Kesinlikle igrenc bir film uzak durulmali izlemeye degmez ben o hatayi bir kere yaptim ,estelle gitmistik sinemada 2.yarinin baslarindan sonuna kadar olan kismi bilmiyorum cunku estel beni sarsana kadar uyumusum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sonu gerçekten çok güzeldi ya, hele bide su alatindaki mavi periyle konuşmasi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Izlediim kurgusu en sağlam filmlerden biri kesinlikle.Spilberg iyi is cıkarmısh dorusu.İzleyiciyi finale doru goturen dakikalar geliyor ve aman allah o da ne o ne supriz.. solemeyelim tabi sonunda neler olup bitio.. sinemada 2 kere izlemistim ee genctik tabi o zamanlar simdi olsa 2inciye ayaklarım gitmez.. [b] Bu arada simdiden soyliyim.Allah belasını versin kanal D amma reklam verdin 10 dakikada bir 20 dakikalık reklamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu akşam değil mi film?[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 gazetdede bu akşam hakında A.I göstermiyor sanirim cumartesi günü[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 harika bir film bu kadar tatli bir peri masali bulunmuyor artik tabii sevenine[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 film güzel aslında . izlemeyide çok isterdim ama olmayacak :( . akşam bazı işlerim var . şansızlık işte . keşke dün falan olsaydıda ağız tadıyla izleseydim .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cumartesi bugün değil, gazetede bugün göstermiyor, sitesindede cumartesi diyo[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cumartesidir büyük ihtimal, Kanal D bu değişiklik işlerini hep yapıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dün bugün dedi tv de[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar