Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A.I. Yapay Zeka Perşembe 22:30 Kanal D

kiddo

Öne çıkan mesajlar

bi kere kubrick projesidir .. ömrü yetmeyince rahmetlinin spielberg devralmıştır
ben finalini biraz uzun bulsam da filmi hayli beğenmiştim
oyunculuklar da süper
tekrar izlerim bakalım dublaj nası olacak

jukebox robot rolündeki jude law'a dikkat bu arada[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

hayret bişey ya her film topiğine dublaj hedesi falan çıkartıosunuz güsel film her yerde güsel filmdir kardesim izleyin işte ki o kadar kötü dublaj da olmuyor[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 25 Ağustos 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 25 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
hayret bişey ya her film topiğine dublaj hedesi falan çıkartıosunuz güsel film her yerde güsel filmdir kardesim izleyin işte ki o kadar kötü dublaj da olmuyor

artı 1 Bende eskiden hede diyenlerdendim ama biraz ingilizceyle zaten çıkartıyosunuz esprileri falan. Siz kendi dublajınızı yapın :)[signature][hline][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Sahsi gorusum....

Kesinlikle igrenc bir film uzak durulmali izlemeye degmez ben o hatayi bir kere yaptim ,estelle gitmistik sinemada 2.yarinin baslarindan sonuna kadar olan kismi bilmiyorum cunku estel beni sarsana kadar uyumusum.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Izlediim kurgusu en sağlam filmlerden biri kesinlikle.Spilberg iyi is cıkarmısh dorusu.İzleyiciyi finale doru goturen dakikalar geliyor ve aman allah o da ne o ne supriz.. solemeyelim tabi sonunda neler olup bitio..
sinemada 2 kere izlemistim ee genctik tabi o zamanlar simdi olsa 2inciye ayaklarım gitmez..

[b] Bu arada simdiden soyliyim.Allah belasını versin kanal D amma reklam verdin 10 dakikada bir 20 dakikalık reklamlar..
Sosyal ağlarda paylaş

film güzel aslında . izlemeyide çok isterdim ama olmayacak :( . akşam bazı işlerim var . şansızlık işte . keşke dün falan olsaydıda ağız tadıyla izleseydim .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...