kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ohh beee verdim istifamı. 15 ocakta kurtuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ne olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oha ciddimi? hangi firma? hemen basvuriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kariyer.netten bak. it uzmanı gizli ilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi geyigine dedim ama baktim buldum walla :) Havelsanmi bu yaa 2 gun once mulakat yaptim.Oysa sole hic bulasmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok havelsan değil. havelsanla ne görüşmesi yaptın aynı iş mi başka mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kozalak hayırlısı olsun. umarım daha sonra üzülmezsin. ama bence çok fevri harfeket etmişsin. sana 3,5k - 4k veren şirket, derdini güzelce ve ağlayarak anlattıın zaman yanına bi çeki aldırırdı. (askerden Çeki'nin ne oluunu biliyosundur) az bi zaman içinde rahata kavuşurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 şirket bi kaç ay önce 30 dan fazla kişinin işine son verdi. sence alır mı? bence almaz. belki de haklısın ama belirsizlikler insanı yoruyor. gözüm çok parada değil zaten. aman ya bitti gitti işte. 3 hafta sonra bitiyo herşey. bakalım karşımıza neler çıkacak. dönüp geriye bakıyorum da kariyerime, nerden nereye geldik ya. 3 işte 2 fiyasko yaşamak hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Baska. Ei artik otur az keyif yapmaya bak ohh sabah erken kalkmasi yok. Wow oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 umarım ayrılana kadar güzel bi iş bulurum ya ne oyunu sdf ama crysis falan indirim baya uzak kaldım oyunlardan onları oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar