Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 40 50 sayfa bişey. okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 maas sorulmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yok uzun bayağı.. teee milattan önce çinde agrega kullanımından başlıyor. sonra romaya uzanıyor falan.. çok faydalı bir eserdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi huzur istiyorsan urla'ya falan yerleş, huzur ne arar la istanbul'da. freelance düşünmüyorsun sanırım, tekrar maaşlı-düzenli iş arayacaksın. yine huzursuz olabilirsin, bulduğun işi sıkıcı olabilir. boyut değiştirmeyeceksen bence 1-2 aylık keyif için, artı nasıl olacağı belli olmayan yeni iş için şimdiki durumunu riske atma. başka iş bulmadan ayrılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 huzurdan kastım iş huzuru. :D izmirde iş bulsam gelirim de malesef iş yok bana göre. istanbul ve ankara seçeneğim var. belki karamehmet gediz elektrik dağıtım a.ş yi devraldıktan sonra orası olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Frantic said: maas sorulmamis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 boşverin maaşı yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Benim bir arkadaşım net brüt maaşını bankamatikten anca 4 seferde çekiyordu. senin de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sevdiğim işi yapıyorum normal miktarlarda para alıyorum (~1700) mutluyum ama çocuğum olsa mutsuz olabilirdim sdf ihtiyaçlarına göre düşüneceksin yani, paa biriktirmen gerekiyorsa bir iki sene daha katlanacaksın vs. öte yandan özel sektördesin sen iş bulma garantin ne kadar yüksek o tarz şeylerin risk değerlendirmesini iyi yapman lazım. ayrıca kesin karar vermeden şirkete söylemen kötü olmuş. sen şerefsizlik yapmazsın ama o adamlar "lan bu bizi ortada bırakır dan diye şimdi" deyip seni bam diye kovabilirler. özel sektörde biraz daha stratejik olmak lazım herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hmm ben denemedim öyle bişe valla :D iyi bi maaş işte. rakam vermiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Frantic said: maas sorulmamis zaten özel bir şirkette çalışıyorsan normal şartlar altında maaşını söylemek yasak değil mi? benim kuzenim hsbcde bi türlü söylemedi bana maaşını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth said: sevdiğim işi yapıyorum normal miktarlarda para alıyorum (~1700) mutluyum ama çocuğum olsa mutsuz olabilirdim sdf ihtiyaçlarına göre düşüneceksin yani, paa biriktirmen gerekiyorsa bir iki sene daha katlanacaksın vs. öte yandan özel sektördesin sen iş bulma garantin ne kadar yüksek o tarz şeylerin risk değerlendirmesini iyi yapman lazım. valla övünmek için demiyorum ama odtü matematik mezunuyum. askerliğimi yaptım. 2 senelik de tecrübem var. iş bulma garantimi bilemem ama şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum. çalışan insanın haftada en az 5 günü iş yerinde geçtiği için hayatının büyük bölümünü kaplamış oluyor. e orda da kafa rahat olmayınca sorunlar, sorunlar,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth said: Frantic said: maas sorulmamis zaten özel bir şirkette çalışıyorsan normal şartlar altında maaşını söylemek yasak değil mi? benim kuzenim hsbcde bi türlü söylemedi bana maaşını sdf evet özel sektörde genelde maaş söylenmez. ama çalışma ortamında. kuzenin sana söylemiyosa ya çok yüksek maaş alıyo ondan ya da çok az alıyo ondan bence :D ben yakın arkadaşlarıma söylerim genelde maaşımı.. ama bi daha söylemeyecem kafamın etini yiyolar şu an olduğu gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 övün abi odtü matematikten mezun olmuşun kolay mı sdf ama iş dünyası sanırım öyle bişey değil ben çok bilmem de neyse daha uyanık ve stratejik olmak lazım herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kozalak said: kuzenin sana söylemiyosa ya çok yüksek maaş alıyo ondan ya da çok az alıyo ondan bence :D ben yakın arkadaşlarıma söylerim genelde maaşımı.. ama bi daha söylemeyecem kafamın etini yiyolar şu an olduğu gibi :D yüksek alıyo herhalde bilmem ne müdür yardımcısı. bak sen ya demek ki bana yemek ısmarlamamak için söylemiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oha müdür yardımcısıysa baya sağlam alıyodur o ben diyim. tahminim 5k dan aşağı değil maaşı. pozisyonuna göre değişebilir tabi bu. hsbc yabancı kökenli banka olduğu için maaşları da o derece iidir. demedi deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kadınlar çok şeytan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Huzuru istanbulda mı bulucan hacı ya. Hazır maaşın iyiyken biraz daha dayanıp para biriktirmeni öneririm. Annem de bana böyle önerirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 para köpeğin olsun, ayrıl. parayla saadet olmaz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yav patronla da konuştuk, yoldan geri dönemem sanırım.. ne diyim şimdi gitme kararımı bi süre erteledim mi diyim? hadi öyle dediğimi düşünelim. tuttu bi yer aradı güzel de bi şirket. adamlara ben tekrar gidiyorum demek tam ibnelik olur. şu işteki sıkıntıları çözme yolunu mu denesem diyorum ama sanmıyorum yani hiç. istanbula gitmemin nedeni ankarada piyasanın dar olması. çağın belli yani. zaten sıkıcı şehir. hofff hayırlısı artık. bindik bi elamete gideyoz kıyamete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 izmir'e gelme, para yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gediz dediğin yer de leşin önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Abi haklısın istanbul un piyasası daha iyi ancak ankarada yüksek maaşlı bir işte çalıştığını düşünerek dediydim ben. Hayırlısı olsun valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 işin hazır olmadan neden gitmek istediğini söylüyorsun işini bul, buldğun şirkete 3 hafta sonra geliyorum, eski şirketimle dostça ayrılmak istiyorum diyebilirsin. iş tanımını konuşman gerekiyordu önce, kendi çözümün varsa onu ilet, şikayetini fazla abartmaya gerek yok kısım kısım söylemek ve sonuç alabileceğin şeylerden başlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ankarada olup da istanbulda iş aramak zor oluyo bir yandan çalışırken. iş tanımını görüşmede konuşurken hepsini söylememişler işte. tek başımayım = pc ye ben bakıyorum, servera da, sistemlerin çoğuna da, networke de. vs vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar