barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben şimdi büyüyünce makina mühendisi olcam. ne iş yapsam hangi sektöre yönelik staj filan arasam kararsızım çok. malum milyonlarca sektör var bize. bir iki alan belirleyip onlara yönelik kurs, staj hatta ufaktan çalışmayı düşünmekteyim. seneye dersler biraz daha rahat olucak. okulda plc kursuna filan giden elemanlar var mesela. istemediğim alanlar döküm, talaşlı imalat vs gibi pis işler. ısıtmadır, kontroldür, inşaat sektörüdür ve bilmediğim sektörler vs girmek istiyorum. ama fiyat performans önemli elbette. özellikle şu an için izmirde şu firma var bak orda staj yap faydalı olur gibisinden tavsiyelere ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 küçükken Ay Savaşçısı olma hayalim vardı 16 yaşıma kadar sihirli güçlerimi bekledim,gelmeyince Tomb Raider olmaya karar verdim,şimdiyse okumuyorum..Allah'tan boyum uzun da manken oldum. Ev kızı olcaktım yoksa. asdasdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fotoğraf koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 mümkünse rakı gününün pijama partisinden olsun gecenin ilerleyen saatlerine dair olsun bir de ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 boyun uzunsa manken ol barnacle sende sdf makine de is olayi sans, sen kontole calisirsin, yarin bigun is bulursun bi bakarsin isitma-tesisat uzerine yonerge okuyorsun sdf aslinda her iste boyle, sen sevdigine yonel o yuzden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aaaa estel yanımızdaydı.Ona sorun fotoğralar kifayetsiz kalır asfasffda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bir noktada gözüm kararmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Estel_Anorien said: bir noktada gözüm kararmış. hatırlamak istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kasiyer tavsiyesi diye okudum görmedende adama bak kasiyere yavşıyor diye kritik yaptım girdim ama anladım ki karıyermiş böle bir anımdır buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kendimden geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar