Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershaneler açıldı. Okulların da eli kulağında. Ortamlara akıyosunuz...Sonra?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet benim de Delikanlı patilere çok sevdiğimiz forumumuz'u kirletmemek için birkaç hatırlatmam olacak.

Aşık olmak...:utaniem:
Bakın arkadaşlar hepimiz yaşıyoruz bunu... Kimi zaman çok seviniyoruz kimi zaman tam aksini yaşatıyor gelişen olaylar. Böyle zamanlarda insan paylaşmak istiyor: Doğaldır.

Pekiii. Ne yapacağız? :yapma:Topic açmadan önce Ema ablamızın makalelerini mutlaka oluyacağız. Olmadı ekstra yardım için tabiki açıcaksınız. Burası hepimizin forumu :)

Ama konu açmadan önce kişisel tavsiyem önce bi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın. Aşk acısı bu fena çarpar. Lütfen ;
- "AAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞIĞĞĞĞIIIMMMM gibisinden (lafım ortaya) topicleri açmayınız. Ne görünüş güzel. ne de ciddiye alınırsınız.
- Mesajlarınızı yazdıktan sonra mutlaka okuyunuz! O heyecanla ölye anlaşılmaz mesajar atılıyor ki. Size çare de bulamıyoruz anlamayınca :)
Sonuncu: Gözünüzü seviyim noktalama işaretlerini kullanın!

Bu kadar. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net

[Bu mesaj Dynun tarafından 27 Ağustos 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1 dakka senden once bu konuya deginen birisi olmustu burda . simdi nasil olacak bu isler diye sorsam . ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 27 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
Sonuncu: Gözünüzü seviyim noktalama işaretlerini kullanın!

bence de.

insan bilgisayarda yazarken noktalama işaretlerine dikkat edemeyebilir belki ama yine de yazarken dikkatli yazarsanız çok sevinirim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
ben eskiden noktalama işaretlerine dikkat etmezsdim . ama sonra kendi yazımı bile anlayamadğımı farkedince , dikkat eder oldum .[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav o değilde hiç tatil aşkından bahseden olmamış hepiniz tatile gidip malak gibi plajdamı yatıyorsunuz anlamadım ki..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...