Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Evet benim de Delikanlı patilere çok sevdiğimiz forumumuz'u kirletmemek için birkaç hatırlatmam olacak. Aşık olmak...:utaniem: Bakın arkadaşlar hepimiz yaşıyoruz bunu... Kimi zaman çok seviniyoruz kimi zaman tam aksini yaşatıyor gelişen olaylar. Böyle zamanlarda insan paylaşmak istiyor: Doğaldır. Pekiii. Ne yapacağız? :yapma:Topic açmadan önce Ema ablamızın makalelerini mutlaka oluyacağız. Olmadı ekstra yardım için tabiki açıcaksınız. Burası hepimizin forumu :) Ama konu açmadan önce kişisel tavsiyem önce bi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın. Aşk acısı bu fena çarpar. Lütfen ; - "AAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞIĞĞĞĞIIIMMMM gibisinden (lafım ortaya) topicleri açmayınız. Ne görünüş güzel. ne de ciddiye alınırsınız. - Mesajlarınızı yazdıktan sonra mutlaka okuyunuz! O heyecanla ölye anlaşılmaz mesajar atılıyor ki. Size çare de bulamıyoruz anlamayınca :) Sonuncu: Gözünüzü seviyim noktalama işaretlerini kullanın! Bu kadar. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net [Bu mesaj Dynun tarafından 27 Ağustos 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 1 dakka senden once bu konuya deginen birisi olmustu burda . simdi nasil olacak bu isler diye sorsam . ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hadi ya. Çok utandım şimdi. Bakmıştım oysa :([signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 noluyo len burda..[signature][hline]..it's time I disappear
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Dynun, 27 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Sonuncu: Gözünüzü seviyim noktalama işaretlerini kullanın! bence de. insan bilgisayarda yazarken noktalama işaretlerine dikkat edemeyebilir belki ama yine de yazarken dikkatli yazarsanız çok sevinirim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben eskiden noktalama işaretlerine dikkat etmezsdim . ama sonra kendi yazımı bile anlayamadğımı farkedince , dikkat eder oldum .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yav o değilde hiç tatil aşkından bahseden olmamış hepiniz tatile gidip malak gibi plajdamı yatıyorsunuz anlamadım ki..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Öne çıkan mesajlar