Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hesaplar açıldıktan sonra farklı ip sistemi olacağını duydum.Adsl ve dial-up kullanan kişiler önceden çekip bu sıkıntıyı giderebilirler. ilk basta torrentı yüklemeleri gerekiyor,internet bölümünde açıklanmıştı zaten.Sonra aşşağıdaki linklerden indirebilirler.Ben denemedim ancak en son çıkan versiyonları ve europa betası açıldığında bunun üstüne patch indirilebileceğini düşünüyorum. Wow beta[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hmm. Böyle bir şey yasak olabilir bilemiyorum. Aynı zamanda Avrupa beta serverları farklı olacağı içindeki dosyalar değişik ise download elimizde patlayabilir sonuçta (eğer yanılmıyorsam) oyun 3gb...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hayır abd betası veya eu betası fark etmiyor ikiside aynı ancak üstüne patch yükleniyormu ondan emin değilim olsam bi :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 O torren calısmıyor[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar