Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

POC XP

malsahibi

Öne çıkan mesajlar

denememiş olanlara duyurulur:
solo sarı kesiyorum 100 milyon xp veriyor. super camp bonus var. 6 kişilik bi grup kurduk, 2 saatte ne kadar artifact varsa lvl 10 oldu.
repop da çok iyi.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck

[Bu mesaj malsahibi tarafından 26 Ağustos 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evvelsi gece merlin midde artifact lvllamak için pocda grp a girdim 3 kişiydik 25m xp ve 10m camp bonus xp veriyordu sarı ve ojlar heralde pocda 30 kişi fln olduğu içindi :D ama dün kay dfda 2 kişilik grpdayken bi succu kestim 114m xp + 65m camp bonus xp + 4m outpost xp verdi güzel bayağı.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 26 Ağustos 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

son patch ile camp bonus arttığı için cap üzerinde de ayarlama yapmış olabilirler, çünkü zaten camp bonus artsa da artmasa da birçok sağlam kamp alanında cap XP alınıyordu dolayısıyla camp bonusu arttırmış olmaları işe yaramazdı eğer cap olduğu yerde duruyor olsaydı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...