axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ben, fenris ve aktiftablet konserdeydik, başka pati var mıydı gelen? İnanılmaz iyi bi konserdi. Ya hatta hayatımda izlediğim en iyi konser buydu galiba, gerek lineup gerek şarkılar (enter vrilja hariç heh, hiç konser şarkısı diil abi bu) çok başarılıydı. Çoook eğlendim ve çok yoruldum, neyse ki yeni albümü dinlemedim de arada yeni şarkıları çaldıklarında dinlenme fırsatı bulabildim. Hemen arkamdaki elemanlar da feci gazdı, hatta iki defa lori lewisa evlenme teklif ettiler falan sdf. Gelmeyenler (bkz kaede) çok şey kaçırdı. Yine gelsin yine giderim, bu defa sitra ahra şarkılarına da eşlik ederiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 gidecektim ben ama üşendim ya çok soğuk diye. bileti de verdim birine. kötü dediler bi de. üzülmeyim diye dediler heralde :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 lan koskoca patiden nasıl giden olmaz ya... ayıptır lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar