Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 daha önce bu konuyu actıgıdma yeteri akdar destek bulamamışrım imnaşşalah gee oyle olmaz arkadaşalr ben bir odev icin bu konuyu araştırıorum ventrilo gibi programalrı kaltieli veya kalitesiz web siteleriyle beraber buraya yazarsamoz cok seviniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 http://www.teamspeak.org/ var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya aynı topıc e msg atsana aynı ısımde bı daha nıye topıc acıyosunkı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 cunku eski topic forumun yenilenmesi sırasında silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 www.skype.com bence ventrilodan daha iyi.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 başka varmı arkadaşlar lutfenyardımınıza muhtacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yardım edin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 nası sılınmıs ya al KGAD (Korlerin Gozunu Acma Dernegi)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 picophone var bir de dial up da bile az biraz kasarak çalışabiliyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Microsoft Sidewinder Game Voice Share En azından altında Microsoft imzası var, kullandım, az bucuk karısıkta olsa güzeldi, ama 3. kişi bağlanırken bizde problem cıkartmıstı. 3 kişinin ayarları yapamamasındanda olabilir tabi bilemiycem. Bide yılların eskitemedii Roger Wilco var ama dandini o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 mesenger daki ses olayı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yanlız msn ses vercem diye kitleniyor arada[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 oda iyi ama ben daha cok sırf sesli iletişim için olan programlar arıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 skype nin üstüne tanımam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya bizde arkadaşlarla 1-2 program denemiştik. Genelde ICQ'da plug-in olarak bulunan ICQ Phone'un ses kalitesi falan muhteşem, tabi daha çok bandwidh istiyor. Yani ICQ Phone açıkken oyuna giremiyoruz. Fakat tek eksiği sadece 2 kişi konuşabiliyor. Benim aradığım ICQ Phone'un ses kalitesini sağlayan ve 2'den fazla kişinin aynı anda konuşabileceği bir program arıyorum. Roger Wilco falan demeyin onun kalitesi kötü :)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yahoo bu konuda çok başarılıdır. 3 yıldır arkadaşımla sohbet etmek için kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Ses kaliteside gayet iyidir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya belki başlı başına sorunsuz çalışabilir ama bir oyun ile birlikte çalışırken nasıl ki yahoo?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar