Pickles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Sorum şudur ki; Aldığınız derslerle ilgili kitaplarınız var ve bu kitapları okul bittikten sonra da size yarar sağlayacağını düşünüyorsunuz. Bu kitaptaki bilgileri nasıl saklamayı yeğlersiniz. Önemli yerlerin altını çizip ilerde o kitabı açıp mı bakarsınız, kendi notlarınızı oluşturur oradan mı bakarsınız, başka yöntem mi uygularsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben kendi notumu oluştururum,içinde önemli bulduğum gerek cümleler,gerek konu başlıkları geeekse formülleri dosya kağıtlarına yazarım,fosforluyla boyarım,postit kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 valla acıkcası okulu okuyup bitirdikten sonra gerekli şeyleri kitaptan açmaktansa googlea girer bakarım daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 çok zordaysam maddi açıdan satarım bende not yoluna giderim ama sıkışık değilsen neden satasın ki. dursun işte günü gelip sana unttuğun çok önemli birşeyi anıyı filan hatırlatır bu tip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kitaplarla çalışma stiliniz wingtsun! direkt ve doğrudan yumruklar atarım. kitap üstünden çalışırım mma! kitap üstüne karışık notlar alır ve farklı renklerle farklı yerlerini ayırırım jujitsu! en önemlisi kitabın içindeki bilginin yaratabileceği problemlerin ümüğünü sıkabilmek aslında. yoksa kitap orada. açar bakarsın. konunun gırtlağını sıkıp, kolunu omzundan çıkartabiliyorsan iş bitmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu teknik 10 numara dasa;) dasaaa said: Kitaplarla çalışma stiliniz wingtsun! direkt ve doğrudan yumruklar atarım. kitap üstünden çalışırım mma! kitap üstüne karışık notlar alır ve farklı renklerle farklı yerlerini ayırırım jujitsu! en önemlisi kitabın içindeki bilginin yaratabileceği problemlerin ümüğünü sıkabilmek aslında. yoksa kitap orada. açar bakarsın. konunun gırtlağını sıkıp, kolunu omzundan çıkartabiliyorsan iş bitmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bana da nedense böyle kitap fazlasıyla gereksiz cümlelerle dolu gibi geliyo. 400 sayfalık bi kitabın ümüğünü sıksan 200 sayfa gerekli bilgi kalır gibime geldiğinden acaba diyorum öyle birşeye mi yeltensem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi ne kitabı olduğunu bilmiyorum ama elimde 1000sflik falan kitaplar var.. senin dediğin gibi bi durumda "hmm ben200sf sine yetebiliyorum" diyebiliyorum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 valla diğer bölümleri bilemem de finansla ilgili elimdeki kitapların tamamının içeriklerinin yarısı gereksiz. ondan böyle birşey yapmaya kalkışabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 iyi bakmıcaksan ki görünen o ki pek bakmıcaksın çünkü fazlalık hissi yaratmış gibi :p o zaman sat gitsin fazla deforme etmeden ya da daha da eskitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kitapları niye satiyim ki sadadasd kitap dediğin kutsaldır satılmaz. sadece işe yarayacak kısımları elimin altında tutmayı düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben resimlerine bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işe yaramayacak kısımları napıcaksın pickles ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 arkadaşlarımın kitaptan notları çıkarmasını beklerim, sonra o notları okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 su an elimin tam yaninda 8 tane kitap var, aylardir hicbirini acmadim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 genelde eksik bırakılmış kanıtları falan yaparak giderim bir defteri olur oraya kanıt, örnek ve soruları yaparım. ama geri döndüğümde genelde kitaba dönerim kendi notlarıma değil. kendi notlarım daha çok öğrenmek için. asıl makaleleri deftere çalışırken ilerde makaleye değil defterde yazdıklarıma dönerim çünkü adamlar makaleleri resmen anlaşılmasın diye yazıyorlar, kitaplar pedogojik ama onlar güzel. every makale I have met I have annihilated* *: rajeevin current algebra makalesi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aluriel said: işe yaramayacak kısımları napıcaksın pickles ? işe yarayan kısımları başka bir yere aktaracağım. sonra kitabı kitaplığıma koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bir de kitabı çalışmadan önce stratejik yaklaşmak lazım. genelde ilk bir kaç chapter kitabın geri kalanının anlamak için önemli oluyor. gerisi ise daha bağımsız oluyor. ona göre çalışmak lazım. eğer kitabın konusuna çok aşina değilsen ortadan girmek üzebilir. ama standart çekirdek ders kitaplarında bahsediyorsak onlara baştan girilir zaten genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Pickles said: Bana da nedense böyle kitap fazlasıyla gereksiz cümlelerle dolu gibi geliyo. 400 sayfalık bi kitabın ümüğünü sıksan 200 sayfa gerekli bilgi kalır gibime geldiğinden acaba diyorum öyle birşeye mi yeltensem evet öyle ama o 200sayfaya geri dönsen kendi yazdıklarını bile anlamayabilirsin 5 sene sonra hehe. bence kitabın ümüğünü sılma olayı kitabın içindekileri özümsemek için, ilerde dönmek için değil. suyunu sıkıp içicen, kitap iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ama bütün vitamini kabuğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya tabiki öyle ama işte bilemedim ondan bir sorayım dedim. neyse o zaman kitaptan çalışmak it is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 çogeğlenceli sözel derslerimiz var. kitaba gerek duymuyoruz. her hafta kütüphaneye kapanıp kendimiz araştırıyoruz. kendi araştırmalarımı dosyalayıp saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kitaplardan çalışamıyorum ufak ufak notlar yazıyorum... Eğer not almıyosam da başkasının notlarını alıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 said: çünkü adamlar makaleleri resmen anlaşılmasın diye yazıyorlar +1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 genelde kendi notlarımdan olmakla birlikte kitaptan da çalıştığım olur. language&literature bölümlerinde romanlar, şiirler vs olduğu için kitap her zaman asıl kaynak olmayabiliyo. ve o makaleler.. ah o makaleler.. akademik kaygıyla yazılan çoğu şey hakikaten okunmasın diye yazılıyo; katılıyorum. adama vay be abi adam neler düşünmüş biz anlayamıyoruz herhalde dedirtmek için :) o yüzden ben de sistematiğine giderim başta ortada anlamıyorum diye yakınmam, zaten sona gelip in conclusion diye başlayan kısımda yüzüm güler :)kendi notlarımı çıkarırken onları içselleştiririm bi de notlarımın key word'lerini çıkarıp dosyamın önüne koydum mu tamamdır. 3000 sayfalık kitapları falan her daim taşıyamıyoruz malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar