thedevourer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ürün sıfırdır jelatinli paketinde gönderilcektir.Fiyat:119 istenildiği ürün perşembe elimde olucak cuma kargo yapma şansım var adetli şekilde vardır. Ürün Özellikleri • 32 MB Cache Bellek • 7200 rpm dönüş hızı / dakika • Tak-çalıştır (Plug and play) • Dosyaları kaydetmek için sürükle bırak yeterlidir • Ara birim USB 2.0 Ürün Boyutları Yükseklik: 8,15" U x 4,96" G x 1,57" Y (207,08 mm x 125,91 mm x 39,79 mm) Ağırlık: 2,25 libre (1,02 kg) Kutu İçeriği • 3.5" 1TB EXPANSION USB 2.0 HARICI DISK • USB kablosu • Kullanım kılavuzu • Güç adaptörü • 2 yıllık garanti Belgesi ürünün sıfır piyasa satış fiyatı http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st310005exd101-rk-3.5-1tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=38588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 0'sa neden satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 elinde birden fazla olduğuna göre tahmin et bakalım neden satıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yoksa! Para kazanmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 seagate alacaginiza bok alin parayla daha iyi bok derken kaka manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 1 haftadır kullanıyorum aynısından. geçen hafta vatandan almıştım aynı fiyata. yaklaşık 4-5 aydır da bi arkadaşın aynı öodel harddiskini kullanıyordum. memnun olduğum ve indirimde bulduğum için satın aldım bende. sorun olmadı yani şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 3 yıldır aynı seagate externalı kullanıyor hiç te birşey olmadı. İlk aldığım external bu.Çok tereddüt edip aldım herkes o aralar externallerden şikayetçiydi ama ciddi kaliteli ürünmüş takdir ettim. Externalleri bozmak için ekstra çabamı gösteriyonuz nabıyonuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi düşünce bozuluyorlar genelde. WD my book var 1TB mesela o düştü 3-4 kere. hala çalışıyor. bi de bunu aldım şimdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi bu adamın açtıgı ilanlara kanıp alan var mı diye merak ediyorum. gelip pazar alanına ilan açıp duruyor bi ara baska bi nicki vardı yalan oldu. unuttum ben de. mesaj geçmişine bakın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Kayıt Tarihi: 11/10/2005 21:19 den veri aynı nicki kullanıorum bitarafından sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 benim için farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Tıklama sorunu var mı bunda? Üstüne para versen satın almam artık Seagate external disk de, merakımdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tıklama sorunu derken gürültüyü mü kastettin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi bu adamın kendisi zaten pazar alanı gibi.bi dükkan falan açmayı düşünsene kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Hayır click of death olayı. Kendi 1.5TB'lik Seagate Expansion'umdaki sesin aynısını arıyorum Youtube'da şu an. Buldum sdfsd http://www.youtube.com/watch?v=wgJe9R0QpmI Oo bu direk bendekinin aynısı nerdeyse lol http://www.youtube.com/watch?v=Ymi6piYvafY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Sorlag said: abi bu adamın kendisi zaten pazar alanı gibi.bi dükkan falan açmayı düşünsene kardeşim? dükkan acıp neden bu devlete vergi vereyim :) böyle gayette iyi paralar kazanıyorum.kimseye zorla bişey satmıyorum bu forum bişey satmışlığım yok ama burayada ilan açıyorum alışkanlık isteyen alır isteyen almaz.yukarıda fistan denen arkadaş nedense takmış durumda ilanlarıma beğenmiyosa girmesin zorla vermioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Seyyar sat.Kapı kapı dolaşarak değil tabi.Bi köşe bulursun,kurarsın tezgahı satarsın malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 said: neden bu devlete vergi vereyim helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 adam 5 yıllık üyeyim diyor ama diger accountı banlandı zaten bakarsanız 3 yıl ugramamıs el altında acc'ı varmıs onlarca ilan açtı alan satan yok neden acaba? sonra gelmiş bana suc atıyor hem suclu hem güclü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_Bydq7ft6Jhc/TF7909g-mnI/AAAAAAAAADk/fzKKdKJ6F78/s320/trollface.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hem guclu hem suclu hemde ilan aciyo, vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Fistan said: adam 5 yıllık üyeyim diyor ama diger accountı banlandı zaten bakarsanız 3 yıl ugramamıs el altında acc'ı varmıs onlarca ilan açtı alan satan yok neden acaba? sonra gelmiş bana suc atıyor hem suclu hem güclü. ispatlasana başka bi accountumun olduğunu.ordan yazmak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Fistan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Dynun said: said: neden bu devlete vergi vereyim helal adam suç işliyor direkt, bir suçludan ürün almayı kim ister! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 başka bir suçlu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar