Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Markete gidip gelen robot Meyva soyan robot Yemek yapan robot ROBOT ROBOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Evlendikten sonra gerek kalmiyor tabii. Women know their place. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 IŞINLANMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 lightsaber başka hiçbirşey istemiyorum ya, uzaya çıkmak fln yemişim. küçük çakı şeklinde olsun o bile yeter, hadi bea SESİMİZİ DUY GEORGE! kedi gamzeni senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bitmeyen pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Beyni digital ortama aktarmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Enerji ihtiyacını ortadan kaldıracak bir fikir ve/veya alet üretilmeli. (Bitmeyen enerji) Örnek: Sonsuza kadar dönen bir değirmen vs. (100% verim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 uykuya bi çözüm lazım ya. nefret ediyorum uyumaktan. resmen boşa gidiyormuş gibi geliyor o zaman. hoş o sürede hayırlı yararlı bi iş yaptığımdan yada yapacağımdan değil ama olsun yine de acıyorum uykuya harcadığım saatlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 vücuda bi on/off tuşu konabilse çok güzel olur. baktın yapçak bişey yok, kapat. tabi programlanabilir olsun, bok yoluna yıllarca kapalı kalmak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: uykuya bi çözüm lazım ya. nefret ediyorum uyumaktan. resmen boşa gidiyormuş gibi geliyor o zaman. hoş o sürede hayırlı yararlı bi iş yaptığımdan yada yapacağımdan değil ama olsun yine de acıyorum uykuya harcadığım saatlere. uykuya ben kısmen bi çözüm buldm ama mesuliyet kabul etmiyorum. 5-6 tane kas gevşetici atıyosunuz 3 güne varan süreler uykusuz ve zinde kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi 3 gün sonra uyumak zorunda kaldıktan sonra yada ertesi gün dikkat gereketiren bi iş yaparken, mesela fps oynarken, verim alamadıktan sonra bi anlamı yok ilacın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Zihin kontolü abi en büyük icat bu olurdu. Ama başka zihinler değil. Herkesin kendi zihni. Sessizlik. Bas tuşa kontrol full sende. Ne güzel hiç meditasyonlara gerek kalmazdı. Yada uyuşturucu alkole falan sigaraya, zaman geçirmek yapılan onca aptalca şeye. Daha neler neler. Bas tuşa sessizlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Yok ya öyle bişe olsa direk güzel kız gördünmü kontrol etmeye çalışırdın, patlar o teknoloji:) sigara demen benim beynimi kontrol etmen için yeterliydi halbuki.:D sigara molası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Abi zihnini kontrol ediyorsun ya, kontrol demeyelimde nasıl anlatsam sessizlik. Sessizlik diyebiliyorum başka şekilde anlatamıyorum. Sessizlik deyince de şizofren havası vermiyorumdur umarım :D Neyse abi sessizlik işte zihnin boşalmış sen kız falan diyon ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Şizofren havası abz havasından iyidir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar