MC_S Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Herkese merhaba, öncelikle aslında eski bir üyeydim fakat kullanıcı adım sanırım silindi veya hatırlamıyorum bu yüzden herkesden özür dileyerek bir kaç sorum olacaktı. Şimdik ben bir story board hazırladım elle çizim basit şeyler fakt bunları dijital ortamda çizmem gerekiyormu graphic pad'i yeni aldım ve hiç alışık değilim. boyama programı olarak corel painter deniyorum ama olmuyor ne yapsam yardımcı olabilecek kimse varmı acaba en azından tutorial verebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_S Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Resimler Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_S Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_S Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ürperdim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_S Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 neden ya yaratıcı farklı şeyler olsun diyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu arada kullanıcı adımı buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bence çok hoş olmuşşş ehehhe:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ooo süperr (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 :) teşkkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bilinç altında neler var öyle senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 temel içgüdüyü hatırlattı bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 daha erotik çalışmalar bekliyoruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 diğer çalışmalarımıda paylaşmak isterdim ama herşey sketch bookumda :) onlarıda kısa sürede tarayıp eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 benimde bi senaryo var storyboardu çizmeye üşeniyorum. karakter tasarımları bitti. daha büyüyecek animasyon olacak. bi el atıversen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abii... boyle duygusal bisiler beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olabileer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 şimdi ben anlamdıam, ne lazım sana? programmı istiyosun stoary board yapıcak? photoshopla yap işte. cok afilli renklendiricem dersen paintera gecersin line art bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 birazcık ayrıntılı olması gerek photoshopda çok plastik görüntü elde ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 cocacola said: birazcık ayrıntılı olması gerek photoshopda çok plastik görüntü elde ediyorum ne alaka canım. bu arada story akmış resmen ahahha. so uzakdoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Cuce said: şimdi ben anlamdıam, ne lazım sana? programmı istiyosun stoary board yapıcak? photoshopla yap işte. cok afilli renklendiricem dersen paintera gecersin line art bittikten sonra. abi adam kafayı çizmiş.. yardım lazım diyor! sen fatoşhop diyorsun yahu.. gördün mü hikayeyi.. DEVRELER YANMIŞ ÇOCUKTA! FATALERRORxBLUESCREENOFDEATH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 system 0x0000fai10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oh bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar