MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Biraz(aslında baya) reklam gibi olacak ama siz patilere bir duyurum var.. ÖSS sayısalda seviye tespit sınavından 200+ puan alan öğrencilere haftada 10 saat (Hafta içi 17-21 arası ) benimde içinde bulunduğum 4 kişilik grupta %50 indirimli özel dersle birlikte öss'ye hazırlanma fırsatı.. Oldukça deneyimli dershane öğretmenlerinden... (Edebiyat öğretmeni annem olup kendisi 15 yıllık dershane öğretmeni, matematik hocası 17 yıllık.. vs. ) 30 hafta X 10 saat = 4 milyara.. (Bkz: 8 kişilik Fem özel, Lise son öss fiyatı: 14 milyar.) Ayrıca ekstra olarak istediğiniz tüm derslere 3'lü-5'li gruplarla 100 dakikası 40 milyona (kişi başı elbette) özel ders imkanı.. Grupta şu an 2 kişi var.. Anlayacağınız 2 kişi için daha bu uygulama geçerli olacak... Bu arada bahsettiğim yerin adı MG Özel Eğitim ve sahrayı-cedid'de. (Kadıköy'e bağlı.) Ulaşmak için 0 216 355 41 83 .. Thread altına da kafanıza takılan her soruyu sorabilirsiniz..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 26 Ağustos 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bakırköy de ki Birey ve Tercih dershaneleri de aynı şekilde ders veriyorlar. Fiyatları 4-5 milyar arasında
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 . [Bu mesaj MeSh tarafından 26 Ağustos 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
arar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bence katılmayı düşünenlere hitap eden "böyle bi şey de var, istiyosanız bi araştırın,güzel bi şey çıkarsa 10 milyarınız cebinizde kalsın." temalı bir mesaj, gerçekten de agresifleşmeye gerek yok...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 burası reklam yeride değil neden hemen böle bi tepki verdınkı agresifleşmek istemıosan agresifleşme zaten arkadaşın sölediği yerde bakırkoyde ben de sahrayicedidte oturuyounm hiç yakın yerler değil müşterini kapması imkansız gibi bişi sakin biraz..[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 . [Bu mesaj MeSh tarafından 26 Ağustos 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Tapir_Tahir, 26 Ağustos 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Bakırköy de ki Birey ve Tercih dershaneleri de aynı şekilde ders veriyorlar. Fiyatları 4-5 milyar arasında Ne varkı bunda senın yaptıgını yapıo gayet te dogru sıdmı bu topıce gıren bakırkoyde oturan ılk oraya bakar ne kı bu sımdı[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Verdiğim tepki büyük değildi abarttınız biraz ama neyse, daha fazla dağılmasın konu..Dediğim gibi kafanıza takılan herhangi bir soruyu topic altında sorarsanız, cevaplamaya çalışırım. [Bu mesaj MeSh tarafından 26 Ağustos 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Karalamak gibi olmasın ama FEM dershanesi laikliğe ve cumhuriyetin temel ilkelerine uymayan bir dershanedir.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 birey epey bir güzel , vede istediğin zaman istediğin $ekilde hoca ile ders yapabiliyorsun vede parasız :)[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 FEM e gitmem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bu arada ne olacak bu türkiye'nin hali ya?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: RamsesII, 26 Ağustos 2004 21:24 tarihinde demiş ki: Karalamak gibi olmasın ama FEM dershanesi laikliğe ve cumhuriyetin temel ilkelerine uymayan bir dershanedir. Bu konuda tamamen pragmatik bakıyorum. Eğer adamlar beni adam gibi hazırlıyorlarsa öss ye ideoloji umurumda bile değil. 1.5 sene gittim feme ve hala aynı düşünüyorum. Benim gibi düşünüp de giden çok arkadşım da vardı. Öss sistemi mantığı Atatürkçü eğitimi mi destekliyor. Güldürmeyin Allah aşkına[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 +1 seni öss de ideoloji kurtarmaz nerede kalite varsa oraya git[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Reklamin onde gideni olmus bu olmamismi? Ayrica Oss ye kafam girsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Fetullah Eğlence Merkezi[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Estel_Anorien, 27 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Fetullah Eğlence Merkezi eahaadaeee[signature][hline]Kuzu
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 MEF---> Malları Eğitim Fakültesi Birey----> Beyinsiz İq Rezillerini Ehlilleştirme Yüksekokulu Kurum karalamak ne kadar eğlenceliymiş, hadi hep beraber gülelim: Ehuehueuheu[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Fem dershanesinin fetullah gülenle bağlantılı olduğu birçok kesimde konuşuluyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bağlantısı war zaten FEM in Fetullah hocayla isteyen isteidği yere gider de 14 milyar çok fazla gider kendime opel astra alırım 98[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Olabilir milletin ağzı torba değil sonuçta. Ben 11 Eylül de Rusyanın parmağı var desem millet inansa buna konuşsa söylentiler var olacak. Neyse topic kirlettiğim için özür dilerim topici açan arkadaştan[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Wispy, 27 Ağustos 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Bu konuda tamamen pragmatik bakıyorum. Eğer adamlar beni adam gibi hazırlıyorlarsa ÖSS'ye ideoloji umurumda bile değil. 1,5 sene gittim FEM'e ve hala aynı düşünüyorum. Benim gibi düşünüp de giden çok arkadaşım da vardı. ÖSS sistemi mantığı Atatürkçü eğitimi mi destekliyor. Güldürmeyin Allah aşkına Kesinlikle katılıyorum. FEM'i sevmem ama derece sınıfına gireceğim garanti olsa giderdim.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ben yine de o dinci zepemenklere para kaptırmam... Git fen bilimlerine git finale.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Birey de FEM'in hocalarından kurulu bi dershane. Final'in sahipleride aslında hacı dır ama öğrencilere hiçbir telkin yapılmaz din ve devlet işlerini ayırmışlar =) Yinede Uğur ve Fen bilimleri derim. ps: ayrıca arkadaş fem den bahsetmemişki anladığım kadarıyla femde 14 milyar bizde 4 milyar gel vatandaş geeel batan geminin malları bunlar demiş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dersane fen bilimleridir, daha piyasayım, özel üniye gitcem zatenin de seçimi mefdir[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Öne çıkan mesajlar