Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yaşayan var mı benim gibi, cache sildim add on sildim kar etmedi ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bende de oluyor, bilmiyorum çözümü var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 O login server ile alakali birsey diye biliyorum client tarafiyla alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bende de oluyordu full screen window mod da oynuyorum artık düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 password falan girdikten sonra connecting-succes!! kalıyor orda:) bazende char sectikten sonra loading ekranı 10 dakika takılıyo dc olursa olmazsa nekadar gider bilmiyorum. Bir gariplik var gene expension patch match alakası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 O sorunu, bi aralar karakteri kalabalık olmayan, boş biyere bırakarak çözdüğümü hatırlar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Şuan login sorunu yaşayan varmı ? Karakterler gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 success te takılıp kalıyor uzun bir beklemeden sonra server secme ekranına donuyor karakter ekranı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 biri eu forumlarında yazmıs zone alarmı kapattım loading screende takılmalar gecti diye.zonealrmı kapattım ilk denemde girdim tesaduf deyip bir kac kere denedim giriyor oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 knight_of_rose said: success te takılıp kalıyor uzun bir beklemeden sonra server secme ekranına donuyor karakter ekranı yerine aynı sorunu yaşıyorum,çözümü var mı? elimde cdler olmadığı için sıfırdan yüklemek uzun zaman alıcak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zonealarmı iptal et duzeliyor edit: bugun oda is gormuyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar