Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kıza nasıl yaklaşılır?

DindarKanka

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Napak inanak mı DindarKanka?
heh.inansak bile;

Dindarkanka hangi köydensin?gururlu türk gencim benim.
Ulan sanane? Kız güzelse git yavşa onun haricinde senin yaptıgın ``okumak için kendini pazarlıyo onu kurtarmam lazım`` yorumun kiza göre tamamen geçersizdir belki? Göt olmayasın sonra? Çünkü o senin köyünden kötü yola düşen kız degil.türk degil.
Zevk alıyordur belki ya da egleniyordur.senin bakışın görüşünden farklı kafadadır.
Saga sola ters cevaplar vermeside çirkin ve abaza kişileri düzgün tespit etme yetenegi olmasındandır belki?
Bence sana tavsiyem kurtları izleyip arada faceden ibretlik paylaşımlar yapıp hayatına devam etmen.belki ilerde salak bi kız bulursun olur gider.
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay doğru ise zaten belli ki kızın hayat tecrübesi muhtemelen seninkinin 1000 katı falan seni eteğinde sallar o kız (gerekli yiğit özgür karikatürü girsin burda),

ayrıca birinin fake'isin ya da arkadasisin yoksa bir insan gelip de bunu paticik diye bir foruma sormaz (soluk soluğa)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah hem iyi görünümlü hem de kendi parasını kendisi baya kazanan birisiyim. hatta hepinize yukardan bakıyorum desem yeridir.

ciddi bi şekilde sırf iyilik olsun diye böyle bişey yapmak istedim, yoksa istediğim kızla çıkıcak bi kişiliğim ben.

gerisi pek de umrumda olmaz. kötüyle iyiyi ayırt edebilicek seviyedeyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...