Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş teklifi(video editing)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acikcasi basligi nereye acmam gerekdigini bilemedigim icin buraya aciyorum yanlissa lutfen dogru olan yere tasirlarsa sevinirim.

Simdi konuya geliyim elimde haftalik cekilen cesitli konularla ilgili 4-6 dakika arasi degisen videolar var. Bu videolara oncelikle program konusuna gore "intro" yapabilecek ve programlara montaj yapabilecek birini ve birilerini ariyorum.Montaj yapilicak program basi ucret odenecektir. Ucret olarak birsey yazmiyorum cunku ilgilenen arkadas ve arkadaslarin yapabileceklerine gore degisecektir.
Mesaj tarihi:
yapacağın videonun professionelliğine göre değişir durum.
post production işinde çalışıyorum ve bahsetiğin işleri yapıyorum(after effects vs) ve bu işler öyle sanıldığı gibi ucuz şeyler değil.
özellikle de 4-6 dakika arası bir çok video için yapılacaksa çok pahalıya patlar profesyonel bi iş.
ha dersin ki sıradan şeyler işte o zaman bu işleri amatör olarak yapan kişilerden de yardım alabilirsin.

fiyat konusunda benden bir fiyat isteme çünkü gözünü korkutmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
SoulCube said:

şu sitede bu işlerle uğraşan güzel insanlar var.
belki sana uygun birini bulursun
http://www.after-effects.tr.cx/

Bu kadar gerilmene gerek yok. Nefesini tut, içinden 10 a kadar say.
Mesaj tarihi:
arkadaslar ilginiz icin tesekkurler. acikcasi cok asiri profesyonel bir ise ihtiyacim yok ama ciddi ilgilenen arkadaslara ozelden projeden bahsedebilirim hatta istanbulda ikamet eden arkadaslarla yuzyuzede gorusmem mumkundur. Fiyat icin bende dedim ya birsey soyleyemiyorum karsilikli konusurak ortaya cikicak birsey olacak
  • Yeni Oluştur...