Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 2 gündür deniyorum ve sürekli "An error has occurred" hatasını alıyorum... karakterin id şifresini giriyorum üstüne authenticator numarasını giriyorum, daha sonraki işlemde idniz değişecek mailiniz olacak artık onunla giricen diyor... tamam diyorum ve burda "An error has occurred" hatasını alıyorum ... başına gelen yada bi çözüm yolu bilen varmı ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Yok mu bi hal çaresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 cacheleri temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Hepsini temizledim yaptım yine olmadı. Acaba wow accountunun soyadı ile BattleNet accountunun soyadının tutma zorunluluğu gibi bişey mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar