BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ofisten bir arkadaş satıyor. 0 telefon. İstanbul içi 1100 GG'den 1200'e satıyor. GG'nin komisyonu yüzünden. Hadi hayırlı traşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tuslar sıçmıx biraz ya, kullanımı zor, gomulu oldugu icin klavyenin kenarındaki tuslara basmak cok zor iki elle yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 almayi dusunuyodum ustteki mesaj la yikildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gidip bi dükkanda deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 alakasız sert olmuş o mesaj. Ben gayet rahat yazıyorum ve çok memnunum telefondan. Alan kişide zorunluluktan satıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 iphone a yaptıım teklifin aynısı geçerli 500 tl + everlast antreman eldiveni (kutusunda açılmamıs-kickboxix-thaiboxing ve boxing te felan giyebilirsiniz)(wrist band ile birlikte) birde 2 adette stres topu var böle kutusunun içinde süs die koyabilirsin dekor için güzel duruoru ellerinde çevirincede tınçın tınçın die sen çıkarıo teklif var ısrar yok yorum yapmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yazma sorunu/zorluğu falan yok arkadaş nedir bu torch a atılan boklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Benım arkadasta var bb torch,kendısı ne için aldıgını bıldıgınden memnun telden.bende desire var,bende memnunum,bb iş için kullanacaklar için ideal tel bence,torchta yazma sorunu falan oldugunuda görmedım,tek sorun yeterli uygulama destegı ve aksesuar bulma zorlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ne sacmalık allah askına bok atmak falan? gittim denedim, klavyenin sag ve sol tarafındaki sıradaki tuslar, klavyenin iceri gomulu olmasından dolayı bana yazma zorlugu cıkarıyo, javelindeki kadar rahat degil klavyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 miyaw33 said: Benım arkadasta var bb torch,kendısı ne için aldıgını bıldıgınden memnun telden.bende desire var,bende memnunum,bb iş için kullanacaklar için ideal tel bence,torchta yazma sorunu falan oldugunuda görmedım,tek sorun yeterli uygulama destegı ve aksesuar bulma zorlugu. aksesuar ve uygulama olayı düzeliyor yavaş yavaş torch aldıgım için çok memnunum acayip rahat geliyor bana klavyesi tabi kullanamıyanlarda olabilir saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar