gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ciddi nefesini dinletiyo bana kimsin lan diyorum cevap vermiyor tanıdık birisi şaka yapıyor da, turkcell de bi olay vardı, diğer hatlarda da var sanırım şu an hatırlayamadım bişi bişi yazınca bu hat bilmemne kimin adına kayıtlıdır diyordu hatta 2 kontor falan alıyordu rehberde kayıtlıysa vb. falansa çıkıyordu ama bi yazarsanız sevinirim hatırlayamadım şu an çıkıcam birazdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/asistan/bilinmeyencell bu sanırım. sabahın 6sında tam idrak edemedim sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kedidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oha kim boşluk numara 2222 yi bilmeyen varmış ayrıca hatların %80 i rehbere kayıtlı olmuyor bide gecko topici .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gecko diye filter koyulsun foruma, direk elenmesini istiyorum bu basliklarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 arkadasim, senin bireysel blogun degil burasi, tecrube ettigin her sacmaligi bizimle paylasma, konu acma. LUT-FUCKING-FEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 vallahi istanbulda yağmur başlamış fırtına var.hafif alkollüyüz.saat 6.bu adamın topicini okumak zorunda deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar