Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ya adam bulaşık süngeri ya :) oda kopartıyo[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
dieddragon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Reorx_Megalith, 06 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: foxkidsde walter melon ve jim button...Ya öle böle diil acaip kıl oluom yolda görsem tutar evire çevire döverim ikisini de o biçim yani!! +1 acayip kılım ikisine de bi kaşık suda boğarım.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 lan nesı guzel sunger seven nesle asına degılım valla
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tweety ve jerry.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 sponge bob'a bende bayılıyorum[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi zevkelr ve renkler var zatı de.. sponge'u bi seredin, tek bolum degıl ama bır ıkı tane hasta bişe.. kesin tavsiye ederim yani ciddi komik bişe.. eek fln gibi hasta, hatta hatta ren&stimpy e bile yaklaşıyo bazı zamanlarda[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ızlemedım dedım mı eek kadar berbat
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 jerry den nefret ederim, bi de temel reise fitil olurum tam kaskafa (sözüm meclisten dışarı ;))[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tamam abi bu tam renkler ve zavkler olmus eek'i sevme, sponge i sevme, sen ren&stimpyi de sevmessin[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tabı kı oyle ben sarısınları da sevmem, ıron maıden sevmem, blınd guardıan sevmem, rush sevmem, cagla sıkelı sevmem, denız akkaya yı sevmem, kadayıf sevmem, urfa sevmem, sevmem de sevmem alala
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Zevkler ve renkler tartışılmaz bence[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 09 Ağustos 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Blind Guardian sevilmesmi beah.The Bard's Song aah ah :D neyse..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Silmar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 en kotusu pikachuu!! one ole pika diyip duruyo bi kafa atcam! bole hayvanmı olur be onun dısında fox kids de spiderman dısındaki tum cızık filmlere kılım xmen ve hulk ta belki biraz idare eder sonucta marvel olmayanlara kılım diyim.bide popeye serisindeki herkezew ve hentailere vb...[signature][hline]Only thing to fear is Fear Itself__
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Pokemon egiticisi Ash tabiiki. Ne kadar kıl bi velettir o ya.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ashin 2 yalakası vardı sürekli pesinde japonyanın balta girmemis ormanlarında ıssız yerlerinde gezinirlerdi. onlarada kılım[signature][hline]
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 züppe bi beyaz aslan yavrusu vardı bi ara. ona fitil oluyom. sonra ikari shinji de eziklik abidesidir kendi çapında. yanlış anlama olmasın. elemanın karakterine kılım...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 adini hatirlayamacagim iki köstebek kardes baya eski bi cizgi film disi köstebein kafasindaki saclar tokayla baglanmis semsiye gibi duruyordu ha iste ikisinide uyuz olurum bir müddet rüyalarima girdi
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Allahım en korkuncu heidi idi hep kucukken korktum ilerde ben de mi bole olurum die bole cok sevdiim kopegimi calsalar ben yinede mutlumu olucam yoksa yaslı dedeme saldırdıklarında ben genede mutlu olabilicem ve aglamıcam die cok korkmustum allahım ruyalarıma girerdi bole seyler...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 teletabiler çizgi sayılmaz pek belki ama...[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 11 Ağustos 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 polyanna da etkili yani iirençlik konularında mesela komşu: şuna tecavüz etmişler polyanna, pol.: ii ya bak ne güzel, ii tarafından bakarsak öldürmemeişler sonuçta sux[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
KurabiyeCanavari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 temel reis...küçükken bile anlamazdım niye sevdiklerini illet olurdum safinaza da temel resie de kabasakala da, pek bi şahsiyetsizler.....[signature][hline]Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.(Huxley)
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 en sevmediim karakter kurabiye canavarı :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
KurabiyeCanavari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: drizzt_chosen, 15 Ağustos 2004 01:38 tarihinde demiş ki: en sevmediim karakter kurabiye canavarı :lol: TEESSÜF EDERİM.....KALDI Kİ, O BİR ÇİZGİ KARAKTER DEĞİLDİR....[signature][hline]Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.(Huxley)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kurabıye canavarını sevmeyen ölsun :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ŞİMDİ Bİ KERE ARKADAŞLAR KURABİYE CANAVARINI SEVMEK İÇİN ÖNCE ONU ANLAMAK GEREKİR ZANNIMCA...
Öne çıkan mesajlar