Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en nefret ettiniz çizgi karakter...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya adam bulaşık süngeri ya :) oda kopartıyo[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
said:
Reorx_Megalith, 06 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
foxkidsde walter melon ve jim button...Ya öle böle diil acaip kıl oluom yolda görsem tutar evire çevire döverim ikisini de o biçim yani!!

+1 acayip kılım ikisine de bi kaşık suda boğarım.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Yaşamak İstemem Artık!
Mesaj tarihi:
abi zevkelr ve renkler var zatı de..
sponge'u bi seredin, tek bolum degıl ama bır ıkı tane hasta bişe.. kesin tavsiye ederim yani ciddi komik bişe.. eek fln gibi hasta, hatta hatta ren&stimpy e bile yaklaşıyo bazı zamanlarda[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
tabı kı oyle
ben sarısınları da sevmem, ıron maıden sevmem, blınd guardıan sevmem, rush sevmem, cagla sıkelı sevmem, denız akkaya yı sevmem, kadayıf sevmem, urfa sevmem, sevmem de sevmem alala
Mesaj tarihi:
Zevkler ve renkler tartışılmaz bence[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 09 Ağustos 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Blind Guardian sevilmesmi beah.The Bard's Song aah ah :D neyse..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
en kotusu pikachuu!! one ole pika diyip duruyo bi kafa atcam!
bole hayvanmı olur be
onun dısında fox kids de spiderman dısındaki tum cızık filmlere kılım xmen ve hulk ta belki biraz idare eder sonucta marvel olmayanlara kılım diyim.bide popeye serisindeki herkezew ve hentailere vb...[signature][hline]Only thing to fear is Fear Itself__
Mesaj tarihi:
Pokemon egiticisi Ash tabiiki. Ne kadar kıl bi velettir o ya.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Mesaj tarihi:
ashin 2 yalakası vardı sürekli pesinde japonyanın balta girmemis ormanlarında ıssız yerlerinde gezinirlerdi. onlarada kılım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
züppe bi beyaz aslan yavrusu vardı bi ara.
ona fitil oluyom.
sonra ikari shinji de eziklik abidesidir kendi çapında. yanlış anlama olmasın. elemanın karakterine kılım...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
adini hatirlayamacagim
iki köstebek kardes baya eski bi cizgi film
disi köstebein kafasindaki saclar tokayla baglanmis
semsiye gibi duruyordu
ha iste ikisinide uyuz olurum
bir müddet rüyalarima girdi
Mesaj tarihi:
Allahım en korkuncu heidi idi hep kucukken korktum ilerde ben de mi bole olurum die bole cok sevdiim kopegimi calsalar ben yinede mutlumu olucam yoksa yaslı dedeme saldırdıklarında ben genede mutlu olabilicem ve aglamıcam die cok korkmustum allahım ruyalarıma girerdi bole seyler...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
teletabiler çizgi sayılmaz pek belki ama...[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 11 Ağustos 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
polyanna da etkili yani iirençlik konularında
mesela
komşu: şuna tecavüz etmişler polyanna,
pol.: ii ya bak ne güzel, ii tarafından bakarsak öldürmemeişler sonuçta
sux[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
said:
drizzt_chosen, 15 Ağustos 2004 01:38 tarihinde demiş ki:
en sevmediim karakter kurabiye canavarı :lol:

TEESSÜF EDERİM.....KALDI Kİ, O BİR ÇİZGİ KARAKTER DEĞİLDİR....[signature][hline]Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.(Huxley)
  • Yeni Oluştur...