Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en nefret ettiniz çizgi karakter...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nebuch baya carpılır bıde nebuch un oncekı postlarını gorduysenız azılı bır matrıx hayranı oldugu ve kafayı matrısk ıle bozdugu ıcın ghost ın the shell den nefret edıyor neden cunkı matrıx ın ghost ın the shell den araklama oldugunu bırturlu kabul edemıyor pısıkolojısı :)
bu anıme dusmanlıgı moda oldu zaten sahsen 1 saat kurtlar vadısı ızlıcegıme 15 dakıka kenshın ızlerım yeterde artar bıle[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Çok var.

Fox'tan Spiderman'deki tüm karakterler, Hulk, Captain America, tüm X-Men haricindeki herkes.

Tüm Japon çizgi filmindeki tüm karakterler. (Anime filmleri saymıyorum tabiki)[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 04 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Tüm Japon çizgi filmindeki tüm karakterler. (Anime filmleri saymıyorum tabiki)

nasıı yani , ne demek istediğini açıklar mısın ??? nasıl oluyor o dediğin
Mesaj tarihi:

Bende şu elemana kıl oluyorum ;

Bu nasıl bir meziyettir ya.Walt disney i basma planlarım vardı ufakken.

Birde şu yogi tayfası vadı.Devamlı " efem " diye konuşurdu.At , eşşek , ahtapot , sıçan vs uçan gemide allah kahretmesin nasıl bir maymunluktur bu ya

---------------------

Son olarakta barney , tipe bak ya, başka hiçbir şey demiyorum

Amma doluymuşum be , yılların biriktirdiği öfkemi kustum :)[signature][hline].....

[Bu mesaj Jarlaxle tarafından 04 Ağustos 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Reed Richards, Kirby, Heidi ve ve ve en ÇOK YİNE KIRBYYYYYY den nefret ederim :hrr: :hrr:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 04 Ağustos 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 04 Ağustos 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pembe Panter...
allahın sıfatsızı vasıfsızıdır hiçbir özelliği yoktur kıl olurum kendisine...

Looney Tooneslardaki aşık kokarca
ne kadar itici ne kadar iğrenç bir çizgi kahramandır allah umarım tez zamanda belasını verir o şerefsizin...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
loney deki fransız asıllı kokarca cok iyidir ya naptın :)

ve evet nefret ettigim karakter:

He-man deki Aslan vardıya Zırhları falan vardı kırmızı. nefret ederdim o gavattan.

bide türkiyede cok gösterilmedi ama BettyBoop[signature][hline]my world my reality
Mesaj tarihi:
Batman Nefret ederim sanki adam bennefret ediyim diye yaratilmis. izledigim zaman kusarim isal olurum kapl carpintisi baslar, okudugumda gozlerim karari tansiyonum duser Sayiklamaya baslarim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Looney Tunes süperdir, klasiktir! Laf etmeyin bakiyim! :)

Bu arada unutmuşum eklemeyi, Fox'ta, Spiderman'ın Secret Wars diye bir serisi vardı. Beholder diye boynuzlu, salak bi herif Spidey'i acayip bi gezegene ışınlıyordu vs vs. İşte bu Beholder'a gıcık olurum.
Ha bir de yine Spiderman'dan bir herif vardı. Kafası yanan bir herife (buna da ayrı gıcığım) hizmet eden yeşil pelerinli, büyücü kılıklı hıyarın biri.
Bir de Dr. Strange. Devamlı saçma sapan büyüler savurur, durmadan da saçma sapan konuşur.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!

[Bu mesaj Eraq tarafından 05 Ağustos 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
unutmusum Jerry durup duruken neden kedinin kicini yakarsin kafasina sopayla vurursun arabanin icindesin iste a asalak guvendesin daha ne kopegi cagiriyosun. Uyuyan havanin biyiklarini neden yolarsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Abi arı maya yokmu felaket uyuz oluyorum o çizgi filme bi bölümünde Arı mayayı Peygamber Devesi yiycekti nasıl dua etmiştim yesin die evde hatim indirmiştim...(Kardeşim yüzünden tüm çocukluk çizgi film hayatımın içine etti)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 05 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
Simpsonlarda bir çizgi film vardı bart ve lisa izliyordu hep. Kedi ve fare. Fare hep kediyi öldürüyordu. Onun Çizgi Filmini yapsalar hiç kaçırmam saf vahşet...

" the ITCHY&SCRATCY show "[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
  • Admin
Mesaj tarihi:
arı maya ve pinokyo ıyk[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
haidi tipinde bi çizgifilm vardı sanırım onlar fransız cizgifilmi . cocuk yaşı bi adamla ve 2 köpek 1 fare ve kuşla kavalcılık falan yapıyordu.

yanakları elma gözleri yakut gibiydi o şerefsiz cocugun işte ondan nefret ediyorum.[signature][hline]my world my reality
  • Yeni Oluştur...