zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya şimdi şöle bir olay var . zaten intin ful olacak elindede +15 latana olacak . adı üstünde pvp turnuvası . oturup yanda skil kasmayacan ;)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya bunu o kadar çok komplo teorisine bağlarsınki. Katana adında başka bir kılıc yaparsın on=@damage triggerinin altına 3-5 satır ekledinmi al sana katana +15574324 . Bence olursa patiden görevli bir kaç admin olur tarafsız olarak dikkat eder bu kadar basit :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sozum meclisten disari ama Nebula ve diger nbl script'leri ile acilan server'lardaki PvP sistem'i komple sux :). Sanane'den sonra suanda tek o dengede olan server Elan Realms'dir ve deismez yani.Ama bu nebulayi ve diyer server'lari kotulemek anlamina gelmiyor ama cogul olarak herkes nbl'da basladi genelde o yuzden, ama benim icin ve benim gibi bir cok arkadasim var SNN ilk goz agrimiz :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 katana fln sux en iyisi gene pure mage :)[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 spellerde freeze olmasın beni kesecek sw nin anlını öperim :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar