Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede pvp turnuvası

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Gayet güzel bir fikir ve de pek zor sayılmaz. Reklam için sağlam bir sponsor (Level dergisi gibi) ve maddi destek açısından iyi bir sponsor bulunduktan sonra neden olmasın. Türkiye çapındaki CS turnuvaları da böyle yürüyor. Ve Türkiye genelinde bir çok Ultima Online oyuncusu var.[signature][hline]Yadigar Ucanpehlivan

You Have Outraced The Rest
Now Meet The Best of the Best
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar evet lan üzerinden açılacak 50 bilgisayarlık bir cafede yapılacak Magical veya vesaire setler olmayacak herşey düz herşey normal Sphere alt tabanında olcak tabikide birde kazanılana aos veya daoc paketi hediyedir biraz daha istek olursa işlemlere başlıyacağız Bu arada bir fikir yürütmek gerekirse Nebula Scrpitlerinden oynamayı düşünüyoruz kabul ederseniz sorun yokhtur[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Hepiniz kafayı yemişsiniz. Bunu biliyorsunuz. Bir idiyo katana ile postu delcem biri diyo maulla kafanı patlatcam :) manyaksınız olm :) Çok kaptırmışınız siz bu olaya.

Dostum bu pwp turnuvasını yaparsan hakkaten çok iyi olur :). millet birbirini keser mutlu olur. Sonra neden kestin diye adres alırlar... Adam gibi oynayan yok ki şu oyunu kuruşluk item için ana bacı kayanlar var...........[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 23 Ağustos 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kafayı yemişsiniz. Bunu biliyorsunuz. Bir idiyo katana ile postu delcem biri diyo maulla kafanı patlatcam :) manyaksınız olm :) Çok kaptırmışınız siz bu olaya.

Dostum bu pwp turnuvasını yaparsan hakkaten çok iyi olur :). millet birbirini keser mutlu olur. Sonra neden kestin diye adres alırlar... Adam gibi oynayan yok ki şu oyunu kuruşluk item için ana bacı kayanlar var...........

hoca $imdi maul ve katanalar sarmadıysa daha teknolojik ekipmanlarda kullanabiliriz yani tercih senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Shinoda helal olsun benim kafadansın ben 6 yıldan beri bu işin içindeyim girmediğim server kalmadı ama herkezde var o mal mülk para pul herkez ister ama kimse ii bi dostum olsun istemiyorum pvp turnuvasını yapcam Merak ediyorum bakalım ii oynayan varmı[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 25 Ağustos 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Öyle şey olmaz pvp bilen adam her yerde pvp sini yapar :)
nasıl olmaz . ben şimdi kolaylığa alıştım . .bandgaeself , .drinkhealp gibi komutlar olmayınca yapmayacam belki ? Ben böle komutlar isterem pvp turnuvası için .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

PvP turnuvasının yapılacağı shard 1-2 hafta evvelden açılır. Turnuvaya katılacak playerlar bu shardda antreman yaparlar. Bandaj freeze delayına spell dmg freeze delay vs vs gibi şeylere alışmış olurlar. Böylelikle vay ben alışamadım Xxx shardında olsaydı işiniz bittiydi benim karşımda şu ana kadar kimse duramadı vsvs gibi şeyler de engellenmiş olur. Ayrıca e demişler alışmış kudurmuştan beterdir. :)
ps: (Böyle bir organizasyonu Ankara dada gerçekleştirmek isteyen Uo cular varsa yardımcı olabilirim.)

Saygılarımla...

For Ghost Mode Language:
OoOOo oOO
For Turkish Language:
Adres Ver[signature][hline]Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 25 Ağustos 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
x shard = FlameStrike delay 5 saniye
y shard = FlameStrike delay 7 saniye

peki alışkanlık olan bir durumda nasıl iyi pvp yapar ?
bide bu var[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
saçmalık , bu oyunu cs'ye benzetmeyin ba$ınız yanar.
ne olabilirki . osi mafya kiralayıp topuklarımızamı sıktıracak :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

Vanq kataninin ismini a katana olarak değiştirip rakibime vermediğini nereden bilicem? Hadi ben fark ederimde itirazim işe yararmı. Yada ben pvp yaparken adamin intini doldurmadığını ne bileyim?
Önce dürüstlüğünü kanitlamiş bir shard sahibi olursun ondan sonra kendi shardinda türkiye genelinde bir turnuva yaparsın.
Ama pat die turnuva yapiyorum diye çikarsan speedciler dişinda gelen olmaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 26 Ağustos 2004 00:37 tarihinde demiş ki:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
saçmalık , bu oyunu cs'ye benzetmeyin ba$ınız yanar.
ne olabilirki . osi mafya kiralayıp topuklarımızamı sıktıracak :)

uashdudhsau lol :-p[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Unlive, 26 Ağustos 2004 09:46 tarihinde demiş ki:
Vanq kataninin ismini a katana olarak değiştirip rakibime vermediğini nereden bilicem? Hadi ben fark ederimde itirazim işe yararmı. Yada ben pvp yaparken adamin intini doldurmadığını ne bileyim?
Önce dürüstlüğünü kanitlamiş bir shard sahibi olursun ondan sonra kendi shardinda türkiye genelinde bir turnuva yaparsın.
Ama pat die turnuva yapiyorum diye çikarsan speedciler dişinda gelen olmaz.

abi sen ne kral adammı$sın vanqı fark edicem diosun zaten scpsi deği$memi$ bir +15 katanada ismini deği$tirsen bile +15 kalıo daha demin sphere i sildim yollasaydım ke$ke benim scpyi lol.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...