BaaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 konu kapandı zaten ya. kapanmadı zannedenler için yazayım bari ; karşılıklı yanlış anlaşılma sonu çıkan tartışmalardan sonra konuştuk tekrar, gerekirse para iadesi de teklif ettim, zaten anlaştığımızdan kasıldı verilen tarihte teslim edildi bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ggüzel ayar olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 günlerdir bakıyorum ama bir yorum yapmıyorum sadece okuyorum ve baal harbiden verdigi günde kasıp verdiyse adama diger herkes topicten cıkıp gidebilir :D rezil etmiş, he 1 gün bile geciktirse hemen BAAL HEDE HODO dıye bende yazardım kabul dogru olanda o zaten ama adam tarıhınde verdıyse zaten herkese gerekli cevabı vermiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok şimdi rezil etmiş demiyelim :d rezil edicek bi durum yok. o benden daha çabuk kasılmasını istemişti zaten. ben 12 gün yazdım topiğe sonra 11 demiştim ona telefonda , o da ben de kasarım daha çabuk biter demişti. sonra çıkan tartışmaların tamamı aslında onun benden "daha çabuk" deyince 5-6 gün gibi beklemesi, benim de daha çabuk derken 1-2 gün daha hızlı kasmaya çalışırım diye düşünmem, bunları konuşmadığımızdan farklı düşünmemiz, ve o merak ettiginden sık arayınca benim de niye bu akdar arıyo diye düşünmem gibi, tamamen iletişim kopuklugundan olan şeylerdi. ki zaten öyle olunca da 2 gün kasamadım hiç problem de çıktı falan 11 gün de bitti yani daha da çabuk bitebilirdi. yani kimse kimseyi rezil etmedi. dışardan karışanların kafasında farklı düşünce olmasın diye yazıyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben rezil olacağım bir durum görmüyorum. karşılıklı konuştuğumuzda ben üstüme düşen, yapmam gereken şeyleri yaptım. süre olarakta bana 11 gün MAX dendi, bende daha kısalır mı ben de girip kasarım geceleri dedim. hatta oyunda olacağı saatleri fln da sordum hatırlar zaten baal ve dediğim gibi de kastım, öyle 2-3 level falan da değil baya kastım. tüm guildde şahittir buna. leveling buna rağmen yavaş kaldı, benim kızdığım şeyde buydu. şu an hala buraya yazmıosam da, olan oldu, karakter benim beklediğimden uzun sürdü ama yapacak bişi yok daha fazla da uzatmakta istemiyorum, konuştuk zaten baal ile de hallettik, özel hayatında sıkıntı olmuş, bu sebeptendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o zaman sen hic girmeyip 11 günde adamın tahüttüt ettigi lvl e gelmesini bekliycektin.Ha soz verdigi zamanda istedigin lvl e gelemeseydi burda her türlü sen haklı olurdun. Şimdi gelmiş diyorsun ben yardım ettim benim sayemde kasti vs. Adam max dediyse,max süre dolana kadar beklemek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Beyler kendinize gelin yok yere yüzyılın epic başlığını yaratçaksınız. Baal sende kascaksan kas ver karakter kurtul şu çileden, bitti gitti olsun olay kapansın. Edit : Halletmişsin. Kurtulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Dark_Soul said: o zaman sen hic girmeyip 11 günde adamın tahüttüt ettigi lvl e gelmesini bekliycektin.Ha soz verdigi zamanda istedigin lvl e gelemeseydi burda her türlü sen haklı olurdun. Şimdi gelmiş diyorsun ben yardım ettim benim sayemde kasti vs. Adam max dediyse,max süre dolana kadar beklemek zorundasın. ya hala neyi anlatıosun sen? olay bitmiş hala onu yapmıcaktın bunu yapmıcaktın, öyle konuşulsaydı öyle yapardım. bitti gitti, gerek yok uzatmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ama onu yapmayacaktın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lan ne güzel bi topic bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 baal sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar