roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 one-one-one-trikoloroetan mı yoksa farklı ya da özel bi okunuşu var mı kimsasal bu formülün? kendimi çok cahil hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 eins eins eins trichlorethan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ingilizcesini bilemiyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 trikloreaten sanırım basını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aynı grupta olduğum adamlar sunumu salı günü bitirmiş, 2 kere de prova yapmışlar. ben sunumu bu sabah bitirdim, sunuma henüz 30dk var ve prova falan da yapmadım ahahahah. disiplinine sıçtıklarım. daha 1,1,1- olayından emin değilim, öküz gibi söyleyeceğim one-one-one-trichloroethane diye. umarım sıçış olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Other names[hide] methyl chloroform, chlorothene, Solvent 111, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 van van van tri kloro eteyn diye okudum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 etan değil mi o sondaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 triple one de bari daha karizmatik one one one dan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 di azot mono oksit kimyada en çok sevdiğim isimlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bide türkçede bir bir bir diye okuyoduk öyle şeyleri galiba, organik kimya bilgim beni yanıltmıyorsa. One one one sıçış olmaz bence. Bağların yerini belirtmiyo muydu o, öyle okunuyo galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sıçış falan değil abi SI göre okicaksan okican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 metil cloroform da diyebilrisin bu arada CCl4 ---> kloroform CCl3-(CH3) -- metil klorofom SI deil ama en azından pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa said: Other names[hide] methyl chloroform, chlorothene, Solvent 111, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pardon dasaaa reis. görmemişim. büyüksün. (ya da [hide] falan dediine göre viki daha büyük :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben mi büyüüüüm hayır wiki büyük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 one-one-one-trichloroethane diye okudum. kimse de bişi demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 içten içten güldüler sana. 1leri okumasan da olurdu. kıhkıhkıh kimydan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 türkleri almanyada rezil etmiş adam yahu milli rezalet! gerçi alamancılardan alışık adamlar.. neyse bu rezillik de teğet geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yok bee, konu bayaa zordu onlar da zor anladı zaten. Ona takılmamış kimse. Sordum çünkü sdfkls. Zaten oneone oğğtrichloroethane diye okuyunca anlaşılmıyo. sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar