Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arkadaslar oncelikle selam, benim acilen bir php tabanlı account sistemine ihtiyacım var. bunn hakkında bana yardımcı olavbilecek arkadasların msn'lerini vermesini veya beni eklemesini rica ediyorum : [email protected] PS1: bu konu hakkında php bilip de elinde sistem olmayanlar la da konusup gerekli sartları saglarsak bastan da birlikte yazabiliriz. (sen yaz demeyin ben cok az php biliyorum bildigim kadarı acc sistemi yazmaya yetmez :D ) PS2: lutfen burada laf dalası yapmayın sadece yardımcı olabilecek arkadasların fikirlerine onem verecegim, arama da yaptırdım herkes kavga halindeydi ve bir sonuc cıkmadı. fake account almadıgıma pisman etmeyin (sorucam_tutma, cevap, yardım, vs, vs, vs gibi...).[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dagger'ın son account sistemi fena değil, kullanan shardlar var. dilersen kodlara bakarak kendin 0dan birşeyler yazabilirsin... edit: url'i değiştirdim[signature][hline]who is tazmanyak? [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 24 Ağustos 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cok tesekkur ederim...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Clark_Velorien, 24 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki: cok tesekkur ederim... edit : link calısmıo :D[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 brinkster direk linkleri kabul etmiomuş bunu da öğrenmiş oldum :p yeni bi html hazırladım oradan link verdim ve değiştirdim url'i. tekrar dene[signature][hline]who is tazmanyak?
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 uhuuu :( :P[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! edit: msn varsa cok iyi olur :D [Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 24 Ağustos 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cok guzel ama bunu bana ozel mesaj atsaydın ya :D yada bunun php ile alakası ne??? yine de saol PS: 13 gunluk vaktim yok :D[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lol[signature][hline]who is tazmanyak?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dagger'in verdiği account sisteminde yani paticikde verilen linkdekinde bir ton eksik var tam halini ben daha bulamadım :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
cyclops Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Php Nukeye uygun Bişey var mı[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bak imzanda destan yazmışın yaz uygun bişiler sen babsın :)
taz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 lol arthur haklı aslında ;)[signature][hline]who is tazmanyak?
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eheheh :lol: Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı[signature][hline]Gene geldi bizimkisi Grandmaster zgrw zgrw icq zgrw msn [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adam geçiyormuş amma anlamak lazım ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
cyclops Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hayır illa ki dalga mı geçmek lasım php ye geçiyorum dedim ayrıca c++ biliyorum demedim onu bilsem tamam[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız..
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 scriptsharingde olması lazım bi kaç şey oraya bi bakın isterseniz.[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 burada dagger diye arat.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Buradan Hangisi Uygunsa Sec[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Öne çıkan mesajlar