Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php Account Sistemleri Hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar oncelikle selam,
benim acilen bir php tabanlı account sistemine ihtiyacım var. bunn hakkında bana yardımcı olavbilecek arkadasların msn'lerini vermesini veya beni eklemesini rica ediyorum : [email protected]

PS1: bu konu hakkında php bilip de elinde sistem olmayanlar la da konusup gerekli sartları saglarsak bastan da birlikte yazabiliriz. (sen yaz demeyin ben cok az php biliyorum bildigim kadarı acc sistemi yazmaya yetmez :D )

PS2: lutfen burada laf dalası yapmayın sadece yardımcı olabilecek arkadasların fikirlerine onem verecegim, arama da yaptırdım herkes kavga halindeydi ve bir sonuc cıkmadı. fake account almadıgıma pisman etmeyin (sorucam_tutma, cevap, yardım, vs, vs, vs gibi...).[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!
Mesaj tarihi:
uhuuu :( :P[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!

edit: msn varsa cok iyi olur :D

[Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 24 Ağustos 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dagger'in verdiği account sisteminde yani paticikde verilen linkdekinde bir ton eksik var tam halini ben daha bulamadım :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Mesaj tarihi:
scriptsharingde olması lazım bi kaç şey oraya bi bakın isterseniz.[signature][hline]SlayerTR

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
  • Yeni Oluştur...