Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satış Teknikleri

Pickles

Öne çıkan mesajlar

Oturup güncel bir kitap falan okumalıyım heralde fakat zamanım yok şu aralar ona.

Diyelim ki elinize istediğiniz zaman istediğiniz miktarda bir ürün demeti geçiyor. Ve bunu hedef pazarınız olan bulunduğunuz şehirde satmaya başlamak istiyorsunuz. Kozmetik ürünleri(el kremi topuk kremi ıvır kremi zıvır kremi, saç dökülmesini önleyen şampuan serum, sivilce losyonu falan filan ıvır zıvır)

Satışınızı hangi kanallar ve yardımcılar aracılığıyla yaparsınız. 2 kız ayarlayıp kapı kapı dolaşıp satmak, yerel gazeteye ilan vermek, şehirde bulunan kampüslere stand kurmak, belki bikaç dükkana malı bırakıp satmalarını istemek gibi düşüncelerim var fakat bu düşünceler konusunda şüpheliyim.

Kapı kapı dolaşıp satmak zaten baştan kaybediyor gibi günümüzde. Yabancılar ve satıcılar giremez ibaresi bulunan apartmanlara girmek dert değil ama bunun sorun çıkarabilecek bir kısmı olabilir mi ?

El ilanları bastırıp apartmanlara bırakmayı da düşünebilirim.

Bütçe küçük bir bütçe ve ona göre şu işi kıvırmak istiyorum. Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ürününe göre değişir aga. prezervatif satıyosan kapı kapı dolaşabilirsin. adam bulursan gece vakti boooooozaaaaaağ diye bağıran abiler gibi koooooooondoooooooom diye bağıran abiler de bulabilirsin.

barlara otomat da koyabilirsin.

ama armut satıcaksan bunları yapamazsın adamım.

gece vakti armuuuuut diye adam bağırtsan iyisini yemek isteyen ayı bile saldırabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi kendi ürünümüz. Hazır üni bitmemişken ve patronun oğlu mevkisine gelmeden önce kendimi bir sınayayım istiyorum. Yurtdışı ağırlıklı çalışıyoruz şu an fakat yurtiçine giriyoruz birkaç aya e-ticaret ile allah izin verirse. Ben de fırsat bu fırsat bir deneyeyim diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ürünleri söyledim ya. İllaki markayıda mı söylemem gerekiyo. Şu bi satışa hazır hale gelsin site markayı söylerim ama şimdilik confidential asd. El, ayak, vücut, yüz varyasyonu kremler.Sivilce önleyici, saç dökülmesini önleyici, tüy azaltıcı ürünler, susuz el temizliyicisi, sıvı sabun, şampuan
Sosyal ağlarda paylaş

avon nasıl ayakta kalıyor, çünkü temsilcisi çok
bu temsilciler arkadaşına 2-3 bişi satıp kendine krem ruj rimel parası çıkartıp kendi de alıyor
kar eden avon şirketi oluyor. yoksa avonla ugrasanların %80 i bırak para kazanmayı, arkadaşından aldıgı 5 lira komisyonun üstüne 4 lira daha koyup ojeye veriyor yani cepten yiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...