Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Universitenin gönderdiği kayıt öncesi bilgilendirme kağıtlarında gerekli olan belgeler arasında Ordudan " Bu adam üniversitenizde okuyabilir " kağıdı alınmalıdır deniyor. Az önce Askerlik Şubesine açtım teli adamların dediği: " Bizim o belgeyi vermemiz için sizin univerteden " Bu adam bizim okulumuzda öreğncidir " belgesi almanız lazım. Anlayacaınız iki arada bir derede kaldık, br çözüm yolu üretin arkadaşlar.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kaç doğumlusun[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Siz o belgeyi vermeden ben nasıl okuldan kağıt alayım kayıt yapmıyorlar o belgesiz demişsindir herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ßurası türkiye yok öle :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Absolut, 27 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Siz o belgeyi vermeden ben nasıl okuldan kağıt alayım kayıt yapmıyorlar o belgesiz demişsindir herhalde. Dedim herhalde sen de ne yaptın be abso Adam ben emir kuluyum bana söylenenleri yaparım dedi. Bu arada 85 liyim.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 askerlik şubesinden fazla umut bekleme ama okula belki sişiler yapabilir. okulla konuş bi[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Öğrenci işlerini ara Ben Hacettepe liyim bir sene önce bana sormamışlardı hatta 81 li varsa versin demişlerdi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Wispy 85 liyim demişsin ösym kılavuzunda kayıt sırasında istenilen belgeler kısmında yazmışlar 82 doğumlu ve daha büyükler için bu belge isteniyor 83 - 84 - 85 ve daha sonraki yıllarda doğan erekek adaylardan bu belge istenmeyecektir diye bir bölüm var Sen zaten kayıt yaptırınca okul senin adına düzenlenmiş bir belgeyi bağlı olduğun askerlik şubesine gönderecek.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: yellowdream, 27 Ağustos 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Wispy 85 liyim demişsin ösym kılavuzunda kayıt sırasında istenilen belgeler kısmında yazmışlar 82 doğumlu ve daha büyükler için bu belge isteniyor 83 - 84 - 85 ve daha sonraki yıllarda doğan erekek adaylardan bu belge istenmeyecektir diye bir bölüm var Sen zaten kayıt yaptırınca okul senin adına düzenlenmiş bir belgeyi bağlı olduğun askerlik şubesine gönderecek. evet abi bende 85liyim , bizim yaşıtlard öle bi sorun yok yani, istemiyolar bizden öle bişey... saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Öne çıkan mesajlar