di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dragonmax said: başta ben de sanmıştım ama, olmadıını anlayınca tarzımı değiştirdim. bişi anlatıyosan karşındakinin yaşına göre bi anlatım biçimi kullanman gerekir derler ya.. Ya yavrum bi git. Ne diye kasiniyorsun ne diye satasiyorsun anlamiyorum ki ? Sacma sapan uslup kullanan sen, her seferinde duzgun yazmaya gayret eden ben. Bir de adamina gore diyorsun. Zerre kadar adam olsan cumlelerin de ona gore duzgun olur. Hayir kendini bu kadar nimetten sayman niye onu cozemiyorum. Bilmedigim bir sey bilsen icim yanmayacak. Bi git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 di said: Ya yavrum bi git. di said: Ne diye kasiniyorsun di said: Zerre kadar adam olsan di said: Hayir kendini bu kadar nimetten sayman di said: Bi git di said: duzgun yazmaya gayret eden ben o rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Forumun iki çılgını bi araya gelmiş ahahah merakla izliyorum. Çok tatlı bi tartışma olucak gibi. Üst biter diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 wts popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar