SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: kavun, 27 Ağustos 2004 12:18 tarihinde demiş ki: markacılık falan hep emperyalist işi :) bunu bana değil kızlara söyle o zaman dinliceklermi bakalım ?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 marka kıyafet alıyorsun para amerikaya gidiyor.yani ne oluyor emperyalizm :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: kavun, 27 Ağustos 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marka kıyafet alıyorsun para amerikaya gidiyor.yani ne oluyor emperyalizm :). ne yapayım o zaman gitmesin diye amerikayı tek ba$ıma bombalıyayım mı ? Adamlar güzel $eyler yapıyorlar kaliteli vede gayet güzel almıyayım mı gelde aldırtma bana hadi :-P[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kızların dinleyeceklerini zannetmiyorum.çoğu kız emperyalist.işleri güçleri gavurlara özenmek :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 karde$im allahım allahım ya i$in gücün yokmu senin ? Git dı$arı çık sigaranı iç sonra gel kafanı dağıt biraz , ya sen mi kurtaracan bu memleketi ?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: SpawNJawS, 27 Ağustos 2004 12:21 tarihinde demiş ki: said: kavun, 27 Ağustos 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marka kıyafet alıyorsun para amerikaya gidiyor.yani ne oluyor emperyalizm :). ne yapayım o zaman gitmesin diye amerikayı tek ba$ıma bombalıyayım mı ? Adamlar güzel $eyler yapıyorlar kaliteli vede gayet güzel almıyayım mı gelde aldırtma bana hadi :-P sen onu alıyorsun para amerikaya gidiyor.büyük şirketler savaşa silah almaları için yardım ediyorlar.başta coca cola olmak üzere.benim bunları söylememin,içimin yanmasının nedeni tüm paranın savaşa gitmesi.ama kaliteli yaptıkları doğru.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sigara kullanmam.evet bu memleketi ben kurtaracağım :)!kahrolsun emperyalizm :-P![signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 siz msnden dvm edın =)[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 spawn pazar gecesi uyar bana[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok siyasi konuştuğuma bakmayın.düşüncelerim bu ama geyik olsun diye yazıyorum :).banlayıp etmeyin beni şimdi :-P.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 12:27 tarihinde demiş ki: spawn pazar gecesi uyar bana tamam , okedir o zaman pazar gecesi kaçıoruz araba 2 tane var hangisi sen seç : Opel Corsa 1.6v , Renault Megane Coupe 1.8v[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: kavun, 27 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki: çok siyasi konuştuğuma bakmayın.düşüncelerim bu ama geyik olsun diye yazıyorum :).banlayıp etmeyin beni şimdi :-P. yok edicez :)[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 megane coupe[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 12:02 tarihinde demiş ki: İstersen en tipsiz eleman ol, en güzel kızlarla çıkabilirsin. O sadece zenginsen geçerli. Zengin olmadan bu dediğine inanıyor musun?Eğer böyle bir şeyin olabileceğini düşünüyorsa biraz daha açıklar mısın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Geldi mi hepsi üst üste gelir.[signature][hline]Allah kahr bela..
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yalan![signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 açıklama: karizma[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 evet düşünüyorum sağlam paran varsa, istediğin güzel bi hatunla çıkarsın[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pilawyer onu bende kabul ediyorumda paran yoksa nasıl çıakrsın?bana onu söyle[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hem paran yok hem tip yoksa mı? param yok tip var versiyonuyum ben boştayım[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paran yoksa bu iş yatar.. Bana 400M getirin sizi o prayla giydiricem saç traşınızı yaptırıcam ve piyasaya salıcam.. Eğer ilk günde kız tavlamazsanız 500M alıcaksınız benden.. -şişko kel fodul adamlar başvurmasın- :P[signature][hline]Allah kahr bela..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben gelebilirmiyim?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Valla bugun saçlarımı kazıttım. Biri arkadan gelip kafama vurarak ''Space Monkey''* diyecek sandım.. *:Fight Club ........... Öyle adamlar var ki tip var ama işlemeyi bilmiyolar. :)[signature][hline]Allah kahr bela..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 13:12 tarihinde demiş ki: hem paran yok hem tip yoksa mı? param yok tip var versiyonuyum ben boştayım Aynı kaderi paylaşıyoruz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Dünyada bu konudan yakınan tek insan sen diilsin (bunu yazdım diye ben yakınıyorum sakın sanmayın :P)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens)
Öne çıkan mesajlar