Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaller, umutlar, ACI...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
kavun, 27 Ağustos 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
markacılık falan hep emperyalist işi :)

bunu bana değil kızlara söyle o zaman dinliceklermi bakalım ?[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
kavun, 27 Ağustos 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marka kıyafet alıyorsun para amerikaya gidiyor.yani ne oluyor emperyalizm :).

ne yapayım o zaman gitmesin diye amerikayı tek ba$ıma bombalıyayım mı ? Adamlar güzel $eyler yapıyorlar kaliteli vede gayet güzel almıyayım mı gelde aldırtma bana hadi :-P[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
kızların dinleyeceklerini zannetmiyorum.çoğu kız emperyalist.işleri güçleri gavurlara özenmek :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
karde$im allahım allahım ya i$in gücün yokmu senin ? Git dı$arı çık sigaranı iç sonra gel kafanı dağıt biraz , ya sen mi kurtaracan bu memleketi ?[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 27 Ağustos 2004 12:21 tarihinde demiş ki:
said:
kavun, 27 Ağustos 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marka kıyafet alıyorsun para amerikaya gidiyor.yani ne oluyor emperyalizm :).

ne yapayım o zaman gitmesin diye amerikayı tek ba$ıma bombalıyayım mı ? Adamlar güzel $eyler yapıyorlar kaliteli vede gayet güzel almıyayım mı gelde aldırtma bana hadi :-P

sen onu alıyorsun para amerikaya gidiyor.büyük şirketler savaşa silah almaları için yardım ediyorlar.başta coca cola olmak üzere.benim bunları söylememin,içimin yanmasının nedeni tüm paranın savaşa gitmesi.ama kaliteli yaptıkları doğru.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
çok siyasi konuştuğuma bakmayın.düşüncelerim bu ama geyik olsun diye yazıyorum :).banlayıp etmeyin beni şimdi :-P.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 27 Ağustos 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
spawn pazar gecesi uyar bana

tamam , okedir o zaman pazar gecesi kaçıoruz araba 2 tane var hangisi sen seç : Opel Corsa 1.6v , Renault Megane Coupe 1.8v[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
kavun, 27 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki:
çok siyasi konuştuğuma bakmayın.düşüncelerim bu ama geyik olsun diye yazıyorum :).banlayıp etmeyin beni şimdi :-P.

yok edicez :)[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 27 Ağustos 2004 12:02 tarihinde demiş ki:
İstersen en tipsiz eleman ol, en güzel kızlarla çıkabilirsin.

O sadece zenginsen geçerli.
Zengin olmadan bu dediğine inanıyor musun?Eğer böyle bir şeyin olabileceğini düşünüyorsa biraz daha açıklar mısın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
Paran yoksa bu iş yatar.. Bana 400M getirin sizi o prayla giydiricem saç traşınızı yaptırıcam ve piyasaya salıcam.. Eğer ilk günde kız tavlamazsanız 500M alıcaksınız benden.. -şişko kel fodul adamlar başvurmasın- :P[signature][hline]Allah kahr bela..
Mesaj tarihi:
Valla bugun saçlarımı kazıttım. Biri arkadan gelip kafama vurarak ''Space Monkey''* diyecek sandım..
*:Fight Club
...........
Öyle adamlar var ki tip var ama işlemeyi bilmiyolar. :)[signature][hline]Allah kahr bela..
  • Yeni Oluştur...