xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 doğru yer mi bilmiyorum o yüzden yanlışsa pardon sorunum şu: id software daha doğrusu tüm doom3 ve quake grafik motorlu oyunlarda ki ben quake 2 doom 3 ve quake 4 ü oynamaya çalışıyorum hem menüde hem oyunda saçma sapan bir mouse lag olayı var. Tam olarak mouse lag değil mesela mouse orta tuş topuyla silah değiştirmek için döndürüyprum ama 1-2 sn sonra işliyor bazen hiç oralı bile olmuyor. Etrafa bakarken gecikme olmuyor ama inanılmaz yavaş hareket ediyor. Her türlü çözümü denedim ama olmadı win7 64 ati 4650hd 1gb 4gb ddr3 anlamadım sorunu yardımcı olursanız çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aynı sorunu yaşayan olursa diye çözümü yazıyorum.. Ati ekran kartlarında oluyormuş en son driverları çektikten sonra ati AI özelliğini disable edin düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ati ekran kartlarında oluyo diyosunda,ben 2-3 gün önce 5770 aldım.hiç öyle bi sorun olmadı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 benim de eski 1550de olmamıştı hiç yalan söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi bide o kartı değiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bilgisayari degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o evden tasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ülkeyi terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sakiz cigne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ati ekran kartlarında oluyor dedim de hepsinde olacak diye birşey mi var ? id software support dan gelen mail de yazıyor, denedim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 consola /in_mouse "" in_mouse -1 = windows rendering, your windows sensitivity intervenes with the quake sensitivity, some like it this way. And you can use the windows mouse control panel thing to perhaps remap mousebutton clicks to keystrokes. in_mouse 1 = directinput from directx in_mouse 2 = raw input, meaning QL talks to the mouse directly, no handler in between Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar