Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mythic Support Center=Copy-Paste

Mahlejas

Öne çıkan mesajlar

Meraba arkadaslar, 1.71 patchi cikti cikali oyuna giremiorum. Mythic Supporta yaklasik bi 5 tane mail attim hepsinin cevabi geldi saolsun tabii 3'u ayni dier ikisi camelotherald.com dan copy paste. Aranizda baska bu sorunu yasiyan varmi diye sorucaktim...[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand.
-=Mahlejas Malkocoglu=-
-=Faarooq The Scout=-
Sosyal ağlarda paylaş

eksikliğin hissediliyor ;)
midler mythic ile anlaşmış senin mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalışıyolar, ondan copy paste yapmışlar zaten, oyalıyolar seni :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Mythic copy paste olayinda asmis simdi support request formdaki (ozenle doldurdugum) seyleri bana mail olarak atmislar
simdi ben ne yapiyimki ben bu oyuna her ay para veriorum sonra bole gecistirmece cevap aliorum. Illa elestirel bi mail mı atmam lazim benimle ilgilenmeleri icin veya flood mu yapmam lazim support request formlari![signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand.
-=Mahlejas Malkocoglu=-
-=Faarooq The Scout=-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...