Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 landa sabahlayıp arkadaşlarla menemene yumulmak > 25 euroluk yemek her türlü ama onu yapacak arkadaş kalmadı orası ayrı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: wastyrx said: Marveloth said: Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik. sanki bana kendi kazanıyor da okurken falan, bir de artizlik yabıyor ^_^ geckoyu kücük düsürmek icin abartiydi o. haftada 3-4 yiyemem yok. Dipnot: kendim calisip kazaniyorum evet (malesef)neden küçük düşürmek şu mesajınla yerlerin dibindesin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hangimiz degiliz ki hocam edit: ki ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hiç bi yemek 11 kişi ile aynı tavayı paylaşmaktan daha güzel olamaz bence sevgili ile çıkılan yemek hariç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ıyyy pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 11 çok ya. 4 iyi. max 5 olur. fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 öküz gibi yeniyor ama. küfür ede ede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kesin bi titiz tip çıkar aç kalır ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tam akşam menümü yazacaktım ki içimdeki insan uyardı beni dur yapma dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bi kac kere oldu bana oyle, agzima gram lokma atamadan kalkmistim. boyle yavas yavas sakin sakin yiyen adamim, ben cayimi yudumlarken onumdeki envanter gitmisti bile. Sonra bi baskasi da yarim cayimi icmis zaten ben farkinda olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ben ac kalirdim mesela. O ne lan öyle 5 kisiyle ayni tava. Tabak mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hah işte tam dayaklık tipsin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ikiniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senko said: bi kac kere oldu bana oyle, agzima gram lokma atamadan kalkmistim. boyle yavas yavas sakin sakin yiyen adamim, ben cayimi yudumlarken onumdeki envanter gitmisti bile. Sonra bi baskasi da yarim cayimi icmis zaten ben farkinda olmadan. iyi götü kurtarmışsın ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 canım çekti gece gece offffff sıcacık menemen e ekmeği banıcan fln.. Amaaaann be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahah ortam feciydi hakketen, herkez ergeg tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yime artık yeter. kaç kilo oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ögrenci arkadaslarimla sofrada yemeyi sevmezdim bu yüzden. Tabagi alip uzaklasmak en dogrusu. Sadece yemek olsa neyse, cips bisküvi oldumu masada bitirene kadar ac gibi yiyolar ya. Insna az utanir acaba karsi taraf da yemek istermi filan... OH be döktüm icimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bi de tabak kirleticen extradan he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Evet Aluriel dogru. Tabak exist! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 o nasıl öğrenci evi lan. her adama ayrı tabak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 zengin evi. bilmezsin sen. ben bilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bir de her adama ayri oda olan evler varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Niye ailem dışında birileriyle aynı tavadan yemek yiyeyim ki zorunda olmadığım sürece ? Ben eşitlikten yanayım. Hayvanın teki gelir yarım ekmeği banar sucuklu yumurtaya yarısını alır geriye kalan 3-5 kişiye kalır yarısı falan. Gerek yok böyle şeylere. Kendi payımı alır ve çeker giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senko said: bir de her adama ayri oda olan evler varmis. Benim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar