Leath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Selam, arama fonksiyonu sanirim calismiyor, uzun suredir de girmedigim icin paticige bilemedim ben mi yanlis yazdim yoksa baska bir problem mi var diye, zira bir sonuc cikmadi. 2.5" SSD HDD ariyorum netbook icin, turkiyede acik arttirma siteleri disinda(gittigidiyor vs) nerelerde bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bizim pazar alaninda bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.teknofiyat.com/?search=2.5+ssd&altlimit=&ustlimit= daha iyi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ssdlerin hepsi 2.5" zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tamam vurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çinliye balık tutmayı öğretiyorum ama ben orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dostum cinli dedin turk cikti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hep gugıl transleyt bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bi dakka! evet tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İlgilenirsen su an satiyorum bir tane pazar alanında ilanı var, konusuruz anlasırız, 2 aylık 2 kere kullandım bir laptopa taktım bir de desktopa , bir daha da bıraktım tozlandı gitti. Ozel mesaj at konusalım istiyorsan. http://forum.paticik.com/read.php?27,5238501 hatta ilan da burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar