moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.flypgs.com/ ocak, şubat, mart aylarındaki uçuşlarda indirim yapmışlar. cumaya kadar geçerli. iç hatlar 26 lira dış hatlar 40 euro'dan başlayan fiyatlarla diyor. kaçırmayın derim. edit: oha işi abartmışlar yalnız stockholm'e gidiş-dönüş 162 liraya bilet buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok lan öyle değilmiş. değiştiriyorum mesajı sfsdf. yeni hali; ne boktan ayarlamışlar bunun saatlerini yahu, bi sabah 7 bi öğlen 3, en işe yaramayacak saatler benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kaçırmayın derken, ne yapalım indirim oldu diye gereksiz yere mi binelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sunu da ekle bari said: Biletinizi flypgs.com'dan 7,8,9 ve 10 Aralık tarihlerinde alın, Ocak, Şubat ve Mart ayları boyunca gerçekleştireceğiniz tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda inanılmaz fiyatlara uçun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 DeaN said: kaçırmayın derken, ne yapalım indirim oldu diye gereksiz yere mi binelim? Fiyatlarin düstügü zamanlarda seyahate cikan insanlar var. Mesela ucuza bilet bulsam ben direk türkiye'ye ucarim. Bos konusmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dean hakkaten eh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kapitalist indirimlerin kölesi olmayın deani deanleyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aaa dostum... hadi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 arkadaşa izmir'e bilet aldılar 15 ocak'a 1.5 ay önce 70 liraya. ayıptır pegasus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bodrumdan istanbula gidiş dönüş 51 liraya bilet aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oha çok fantastik. Lübnana bilet aldım. Gitmem ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar