-007- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=r-5tlm448fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok uzun abi anlatın ne olduğunu. izleyemem 10 dakika şu salak programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yada komik yeri neresiyse söyleyin dakika saniye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aynen. 10 dakika baya uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 FAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tamamı fail komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 rastgele izledim bende bunu fail i gecdim tam bi mal kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yeteneksizsiniz izleyen var mı patide vay anasını bende zeki adamlar var sanırdım burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 izlemek için zeki olmamak gerekmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 izleyen yoktur zaten panik yaparak logout olma sakın. sadece yutup üzerinden bazı kısımlarını izliyorlar. gördüğün gibi 10 dk olduğu için (ben dahil) çoğu kişi izlememiş.bu tür programlar tv de 3-4 saat sürüyor adam o kadar sürede oyun oynar bişi yapar 2 film izler ne uraşıcak. umarım bu kadar açıklama yeterli gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 adam diyoki ben patiye seviye yuksek dige recistir olmusdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 evlilik programlarını eğlenerek izleyen bi ben mi varım lan patide. yapçak hiç bi şeyim yoksa, tvden de sesini falan duyarsam oturup izliyorum. gülüyorum koca koca karılara. baya eğlenceli oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben de yapacak bisi olmadıgı zaman, tv'de de o an bisi yoksa mac ozeti falan acıyorum evlilik programlarını. baya eglendiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nomsaR said: abi tam unutuyorum şunu hemen birisi koyuyor bi yerde görüyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bu arada izliyrorum su an vidyo ççok iyi lan AHAHAHHAAHAH ÇOK İYİ AHAH harbi saat satıcısıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kucuk cocuklar sarki soylerken nefes almak icin duraksarlar ya, sevimli bir goruntu cikar ortaya iste bunlar esek kadar olduklarindan o goruntu sevimlilik kavramina yaklasamiyor bile. 10dakika dayanilacak cile degil zaten, ordaki canli dinleyenlere yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 synthesizer said: FAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben videoyu izledim de şimdi, çok feci lan. baştan sona. hep mi böyle bu yarışma? ona göre yutüpten oturup izliycem saatlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kıbrıs idi sanırım bu. ne malaklar katılmıştı ya iyi gülmüştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar