SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ktunnel ile mükemmel şekilde girilebiliyor, dnsli veya dns'siz giremiyorum iki gündür. Sadece bende mi sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 açılmıyor bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sitede problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Arada bir yerde takiliyor, saniyorum ki Turk Telekom router'larindan birinde. Ne yapti yine bu gerzekler, toptan google IP'lerini mi engellediler yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bi aydır falan işyerinde Google'da resim aratınca hiç resim çıkmıyo. gstatic.com diye bi domain'e ulaşamıyo. Ping veya traceroute atınca ulaşabiliyo ama. Şimdi mesela o dediğiniz adresi denedim, girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=07d0ef68b21ec194&hl=en http://forum.pclabs.com.tr/topic/114730-google-apps-ve-ghsgooglecom-erisim-problemi-ile-ilgili/ şu 2 linkte konuyla ilgili biraz daha detaylı bilgiler var. aynı sorunun yansıması muhtemelen bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 2 gün önce sorun yoktu gayet rahat girebiliyordum... Gerçekten aptal bu adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Alakaya maydonoz, gel bize bazi bazi. said: Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz . sorun ile ilgili Reverse DNS kaydı oluşturma talebinizi [email protected] e-posta adresine maille göndermeniz durumunda gerekli yardım ve desteği alabilirsiniz. TTNET'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz. Saygılarımızla, TTNET A.Ş. -----Original Message----- From: di [mailto:***********@gmail.com] Sent: Wednesday, December 08, 2010 11:25 PM To: [email protected] Subject: developer.android.com adresinin yasaklanmasi hakkinda Sayin ilgili, Ne hikmettir bilinmez fakat yaklasik 3 gundur developer.android.com adresine ulasamiyoruz. Traceroute ciktisi aradaki iletisimin sizin router'larinizdan birinde tikandigini gosteriyor. Bununla birlikte BTK'dan aldigimiz bilgiye gore ilgili adresin yasaklanmasi hakkinda herhangi bir karar bulunmamakta. Engellenen iletisimi sebebini ve ilgili sitenin tekrar yayina girmesi icin gerekenler konusunda bilgilendirmenizi, mumkunse hatayi islemi gereksiz prosedur silsilesiyle ugrasmadan duzeltilmesini talep etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hala engelli >_> iki adresede bende bir mail attım, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Biri'yi tel ile aradım , 2 dk da hallettiler ,açılıyor artık. Aferin lan bu Biri'ye , Ttnet , Smile ve Biri kullanmış biri olarak , şu ana kadar en iyi destek açık ara biri'den geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar