Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 rakı resmi de isteriz şimdi. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rakı ve sigara http://yenibaslayanlaricin.com/wp-content/uploads/2010/10/sigara_ve_rak%C4%B1_i%C3%A7en_%C3%A7ocuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahahah çok iyiymiş foto. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben dayanamadım tabi, bugünkü 3. sigaramı da şu an içiyorum. azalttım ama lan BAYAA. 1 paket gidiyodu. bu gidişte bırakırım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 morali bozulunca sigara yakanlardansan nah bırakırsın. moralini bozmak gibi olmasın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 başlayalı 1 yıl anca oldu zaten, sıkıntıdan başladım. sıkıntıdan içiyorum. yapçak bişey yok, dur bi sigara yakayım madem 5dk daha çalayım ömrümden! modunda içiyorum bakalım. caps de koyayım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 niye yamuk çektin fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 öyle denk gelmiştir, ilkini burda bi topiğe koymak için çekmiştim bi kaç ay önce. 2.yi hatırlamıyorum bile. gördüm masaüstümde koyayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ikisi birden yamuk olunca dedim şekil mi yapılmaya çalışılmış. olmamış ama. içme abi sigara niye içiyosun. sıkılınca yapacak başka şey mi bulamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bulamadım tabi, napılır sıkılınca? bi dizi takibim var, başka bi bok yapmıyorum bilgisayar başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Valla resimler etkilediyse kusra bakma :) Ama sigara içen bir insan olarak zaten zararlarını biliyorsun bunları milyon kez söylemeye gerek yok ( aslında var, bu meretin içinde zilyon tane zehir var ( diyince aklıma geldi bu meretin içinde bu kadar zehirli madde varken, ben anlamıyorum sigarası yere düşünce içmeyenleri, yani yerdeki toz topraktan geçen mikrop, senin bir sigara içerken vücuduna verdiğin zararın 1/10 'unu vereceğini sanmıyorum - gereksiz bilgi)) Kendi adıma ben bir sınır koydum, o da üniversite bitimi. Daha doğrusu üniversite ve eğitim hayatım yükseldikçe yükselen alkol tüketimi ile, buna doğru orantılı bir şekilde artan sigara tüketimim. Bu konudada kendime güveniyorum,o gün geldiğinde sigarayı bırakacağım. Ama şu anda bu "meret" 'le mutluyum ve bugünkü hayat koşullarımda sigara içmek istiyorum ve mutluluk duyuyorum. ( Vücuduma verdiği zarardan elbette rahatsızım ). Ama dediğim gibi bu meretsiz bira içemiyorum. Gereksiz sakız çiğneme triplerine giremeyeceğimi bildiğim için baştada söylediğim gibi kendime belli bir çizgi koydum ve o noktaya geldiğimde gerçekten bırakacağım buna inanıyorum. Sen eğer o çizgiyi bugün çektiğine inanıyorsan bırak azaltmayı ve bugün bırak, bir daha da içme. Bu arada üniversiteyi bitirmeme 6-7 ay var, şimdi sigarayı 1 yıl daha fazla içmek için 3-4 ders bıraksam olmaz di mi :) Not : Bu ileti bira ve sigara eşliğinde yazılmıştır ve kendini 5 saniye içinde yok edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 iradene yenilmişsin genç öleceksin ya da yaşam kaliten zamanla düşecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ya zaten bıraksam da sigarayı, bira içerken yanında kesin içerim. ayrıca şu ana kadar üzerimdeki tek etkisi sanırım şekerli şeylere olan ilgimi azaltması. çikolatadır şekerdir asla yiyemez oldum. canım hem istemiyo, hem de iğreniyorum falan. normal su bile çok şekerli geliyo hatta. bişeylerimi bozdu kesin ama çözemedim. tütün aldım tekrardan bi de, sarmaya üşenince zoraki azaltmış oluyorum, güzel hissediyorum az içince de. ne amaçsız bi post oldu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben 7-8 senedir falan içiyorum ilk kalp krizimi iki ay önce geçirdim hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 herkes sigarayi birakcak diye bi kural yok, birakmayiver sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dumansız hava sahası daha çok kapsama alanına yayılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Edit : Dediğim gibi eğer ben birayla içiyorum, yemekten sonra içiyorum, konserde içiyorum, sinemadan sonra içiyorum dersen zaten sigarayı bırakmamış oluyorsun. Belli bir yerde, belli bir duraksama da bulunup "ben ne yapıyorum" deme cesaretini göstermen lazım. Yoksa o ben bira içerken içerim sadece demen, psikolojik olarak sigara içmeni körüklemese bile bira içme oranını körükleyebilir böylece sigara içme oranın vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar