Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jamaika davası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok alakasız bir şey soeucam ama internette aramama rağmen bunun için bir bilgi bulamadım..

Benim istediğim burdan jamaikaya, gemiyle , karadan havadan nasıl gidilir nerden aktarma yapılır . Vize istiyorlarmı ? Yol masrafı ne kadardır.. Orada yaşam için gerekli para mesela bir öğretmenin aldığı maaş ne kadardır gibi tonla bilgi alabileceğim bir site biliyor musunuz?[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo-- nedanko...
Mesaj tarihi:
250euro ya gemiler kalkıyor ne vize nede ba$ka bi$ey ayarlıyayım mı ?[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -

[Bu mesaj SpawNJawS tarafından 27 Ağustos 2004 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hass.. harbimi.. Orada yaşam için.. Mesela oturma izni çalışma izni felan filan..
Gemiyle kaç gün bide..
Kaçak değil dimi?
Kaçaksada olur gerçi :P
Yani şole 1250 dolar koysam cebime gidiş dönüş dahil 2 ay idare dermiyim?[signature][hline]........._|/_
.........(o o)

[Bu mesaj nedanko tarafından 27 Ağustos 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
euhue.. biz kendimize bulalımda.. Yaf çok baydı bu aralar.. İşi bıraktım freelanceler dahil.. Tatile gittim 15 gün yedim. 5 parasızım sigara alcak param yok denecek gibi.. Son bir yerden alkacağım var. Alıp kaçıcam şu istanbuldan kaçabildiğim kadar uzağa..
En kötü ihtimal şehir dışına gidicem...
Belki alaskada balık toplamaya giderim :)[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
Mesaj tarihi:
Yok zaten uzun süredir bir jamaika hayranlığım vardı. Misafirperverlikleri olsun, ülkenin sıcağı suyu buzu hakkında azda olsa bilgi edinebilmiştim daha önceden..

Kötü ne olabilirki ? Ölümmü ? Gözümün önünde adamı 40 kere bıçakladılar. Bıçaklı gaspa uğradım defalarca..... Ne farkı varki?

Parasızlık mı? Herhalde şu anki durumumdan daha kötü olamam.. 15 yıldır tek uğraştığım şey, yıllardır tek geçim kaynağım olan şey, bilgisayara bile 3 haftadır 1-2 saattir dokunabiliyorum..

Kısacası kazançlar daha ağır basıyo gib..[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
  • Yeni Oluştur...