Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guitarbargains.co.uk hakkında


EagleEye

Öne çıkan mesajlar

gümrükte 100 ero yu geçerse yüzde 10 vergi veriosun çoğu zaman da bi o kadar rüşvet...[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada en uygun fiyatlar burda olcak diye bir şey yok. biraz araştırın alırken. gayet uygun gerçi.

ama mesela predator'ün bana söylediğine göre, music123.com kendisinden uygun satan bir yer bulursanız size özel olarak uygun fiyat veriyormuş. 2-3 kere bulmuş mail atmış pre, adama 1-2 saat içinde cevap yazmışlar, ok size indirdik fiyatı diye.

bu guitarbargains.co.uK'de de "bizden ucuz bi yerde görürseniz haber verin" şeklinde bir yazı vardı. büyük ihtimalle aynı şeyi bunlar da yapıyorlar. lol süper şey bu net üzerinden alışveriş ya.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Geç olsun güç olmasın :P (Tatildeydimde)

Music123.com da en son 200$ dı , bargainste 155$. Bargainsteki fiyatı music123.com un daha düşük fiyat buldum formuna giriyon sana kısa zamanda 150$gibi bi fiyat veriyorlar. music123.comun kargosuda daha ucuzdu galiba. ucuz değilse direk bargainsten verirsiniz sipariş.

300$ ı geçince acayip vergiler geliyor alete. 100 $ yada euroyu geçincede %10 alıyorlar , gümrükçüyü ikna ederseniz başka parada vermiyorsunuz artık sizin yeteneğe kalmış. ama Türkiyedeki 500 euro luk fiyatı düşünürseniz hiç birşey yani.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...