Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunda sorun mu var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Login ekranında takılıp hata veriyor. Repair; "sorunu çözemedim yeniden yükleyin" dedi, yaptım gene aynı sorun var. Cataclsym yüzünden bir sorun mu oldu acaba. :(
Mesaj tarihi:
sorunun çözümü var.

internet bağlantınızı kesin bilgisayardan, oyunu açın, açılış ekranına gelince tekrar bağlayın.

bağlantıyı keserken kablosuzla bağlananlar ağ bağlantısını kapatsın, kablolular kabloyu çıkarsın falan işte.
Mesaj tarihi:
Bordomavi said:

sorunun çözümü var.

internet bağlantınızı kesin bilgisayardan, oyunu açın, açılış ekranına gelince tekrar bağlayın.

kablosuzla bağlananlar ağ bağlantısını kapatsın, kablolular kabloyu çıkarsın falan işte.

this

bir de random DC yiyorum oynarken
Mesaj tarihi:
WinterWolf said:

tuh bende oyunu silip bastan yukledim simdi dunya kadar patch indiriyor kucuk kucuk. Bu kadar update yaptigimizi hatirlamiyorum bile.

Aynen ya o kadar bekledim sonra cata aklıma geldi:))

Neyse bir deneyeyim bakalım dc olmadan oynayabilecek miyim.
Mesaj tarihi:
Aynen, bordomavinin dediği gibi yapınca oyuna girebildim. Gerçi Online olamıyorum ama en azından sorun bende değilmiş onu anladım, rahatladım. :)
Mesaj tarihi:
WOW Cataclysm'den dolayı blizzard sunucuları kilitlenmiş. Sorunun asıl kaynağı bu gibi görünüyor. Sunucular cevap vermeyince oyun kitleniyor gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
rocker_tr said:

Oyunu repear ettim olmadı. Tekrar kurdum şimdi patchleri atıyor. Gene olmasaydı format atacaktım. :( Neyse sağlık olsun format atmayacağım... :)

DeathWarrioR said:

ben de repair filan ettiydim demin düzelmemişti.

alacağın olsun blizzard. adamlar öyle bi sistem yapmış ki campaign bile açamıyoruz maymun olmadan :D

Sağolsun yarım saat uğraştım. Şifreyi kopyala yapıştırla girdim vs. Avatar ekranını geçemeden donuyordu, yapacağım da 20 dakika campaign oynamaktı. Sağolsun blizz.
Mesaj tarihi:
Bende de login ekranı geliyor takılıyor. mouse oynuyor ama geri kalan hiçbir tuş çalışmıyor.
macbook'ta oynuyorum. Mac OS X'te bu sorunla karşılaşan oldu mu?
Mesaj tarihi:
parcali said:

Bende de login ekranı geliyor takılıyor. mouse oynuyor ama geri kalan hiçbir tuş çalışmıyor.
macbook'ta oynuyorum. Mac OS X'te bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Aynı sorun bizdekiyle. Kendiliğinden düzeliyor, ama bir repair falan dene.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...