swag Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Login ekranında takılıp hata veriyor. Repair; "sorunu çözemedim yeniden yükleyin" dedi, yaptım gene aynı sorun var. Cataclsym yüzünden bir sorun mu oldu acaba. :(
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ayni sorun bendede var. Login ekraninda takiliyor mouse u hareket ettirebiliyorum arkada muzik caliyor fakat ekran donuk.
Tempest Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aynı sorn bende de var dua edelimde genel bi sorn olsun :((
Bordomavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sorunun çözümü var. internet bağlantınızı kesin bilgisayardan, oyunu açın, açılış ekranına gelince tekrar bağlayın. bağlantıyı keserken kablosuzla bağlananlar ağ bağlantısını kapatsın, kablolular kabloyu çıkarsın falan işte.
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bende de aynı sorun var.. Update ettik sonra böyle oldu
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bordomavi said: sorunun çözümü var. internet bağlantınızı kesin bilgisayardan, oyunu açın, açılış ekranına gelince tekrar bağlayın. kablosuzla bağlananlar ağ bağlantısını kapatsın, kablolular kabloyu çıkarsın falan işte. this bir de random DC yiyorum oynarken
Bordomavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Tyrannus said: this bir de random DC yiyorum oynarken valla ona bişi diyemicem. ben yemiyorum çünkü. ladder atmadım ama custom game de yemedim.
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tuh bende oyunu silip bastan yukledim simdi dunya kadar patch indiriyor kucuk kucuk. Bu kadar update yaptigimizi hatirlamiyorum bile.
swag Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 WinterWolf said: tuh bende oyunu silip bastan yukledim simdi dunya kadar patch indiriyor kucuk kucuk. Bu kadar update yaptigimizi hatirlamiyorum bile. Aynen ya o kadar bekledim sonra cata aklıma geldi:)) Neyse bir deneyeyim bakalım dc olmadan oynayabilecek miyim.
Tempest Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bordomavi nin dediği gibi yapınca girebildm sorn bizde deil blizzardın serverlarında sanırım silmeyin boşuna oyunu
swag Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aynen, bordomavinin dediği gibi yapınca oyuna girebildim. Gerçi Online olamıyorum ama en azından sorun bende değilmiş onu anladım, rahatladım. :)
TSL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 WOW Cataclysm'den dolayı blizzard sunucuları kilitlenmiş. Sorunun asıl kaynağı bu gibi görünüyor. Sunucular cevap vermeyince oyun kitleniyor gibi oluyor.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben de repair filan ettiydim demin düzelmemişti. alacağın olsun blizzard. adamlar öyle bi sistem yapmış ki campaign bile açamıyoruz maymun olmadan :D
rocker_tr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Oyunu repear ettim olmadı. Tekrar kurdum şimdi patchleri atıyor. Gene olmasaydı format atacaktım. :( Neyse sağlık olsun format atmayacağım... :)
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 rocker_tr said: Oyunu repear ettim olmadı. Tekrar kurdum şimdi patchleri atıyor. Gene olmasaydı format atacaktım. :( Neyse sağlık olsun format atmayacağım... :) DeathWarrioR said: ben de repair filan ettiydim demin düzelmemişti. alacağın olsun blizzard. adamlar öyle bi sistem yapmış ki campaign bile açamıyoruz maymun olmadan :D Sağolsun yarım saat uğraştım. Şifreyi kopyala yapıştırla girdim vs. Avatar ekranını geçemeden donuyordu, yapacağım da 20 dakika campaign oynamaktı. Sağolsun blizz.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Cata çıktı, sc2 nin papucu dama atıldı.
parcali Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bende de login ekranı geliyor takılıyor. mouse oynuyor ama geri kalan hiçbir tuş çalışmıyor. macbook'ta oynuyorum. Mac OS X'te bu sorunla karşılaşan oldu mu?
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 parcali said: Bende de login ekranı geliyor takılıyor. mouse oynuyor ama geri kalan hiçbir tuş çalışmıyor. macbook'ta oynuyorum. Mac OS X'te bu sorunla karşılaşan oldu mu? Aynı sorun bizdekiyle. Kendiliğinden düzeliyor, ama bir repair falan dene.
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5149166
Öne çıkan mesajlar