Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lısede hocaları kızdırdıgım herseyı tekraar yapmak ısterım o dısıplın kurulundakı tartısmaları tekrar yasamak ısterdım[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 EHeh Ramses bizi Yeliz Yeşilmen-Dil-Kaşıma kelimeleriyle oluşturdugu bi cümlede yarmıştır :) Ben Kücükkenki dogumgunlerıme, Yılbaşılarına geri donmek ısterdım. O Sorunsuz harika yılları birdaha yaşamak ısterdım. Bilmedigim seyleri hic ogrenmemek ve o büyüyü hic bozmadan sureklı bi hayranlık duygusu ıcınde olmak ısterdım. OF efkarlandım ulan. :([signature][hline] The Truth is out There
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayatımı tekrar yasamak ısterdım...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lise 3 ü tekrar yaşamak isterdim ama öss siz :D bi de bugün daha yeni bitirmiş olduğumuz 4gün-4gece LAN parti yi :D[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 orta 3 ve lise 1 'i takerar yaşamak isterdim tüm sınıf en eğlendiimiz seneydi (ayrıcana ortamlara en çok aktıım senelerdi :))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Eski kız arkadaşımdan ayrıldıım anı ( öle bi salaklık yapmamak için) Battle da diabloda stats kasttım zamanı ilk sevgilimin evinde üstüme portakal suyunu döktüğü zamanı :) ilk kavga ettiim zamanı (feci dayak yemiştimde kaçıp kurtulmak için..) ilk öpüştüüm vs. vs. zamanları tekrar yaşamak isterdim.. belki aklıma gelir eklerim yine :)[signature][hline]Sıkışırsak bilezikleri bozdururuz..
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 14-18 yaş arası looplamak istiyorum ben paso
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm loop varsa kessinlikle hayatımın sonuna kadar lise3 yılının ocak 20 sinden nisan sonuna kadar olan her günü looplamak istiyorum hatta mümkünse hayatımda sonsuz olsun.. :.([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ağustos 2004 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Aşık olduğum günleri tekrar yaşamak isterdim, ve yaptığım hataların hiç birini yapmamak isterdim.. [Bu mesaj Elderon tarafından 25 Ağustos 2004 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilk masum opucuk cok hostur, cok hostu. buhuhuhuuuuvvaaaaa... *!fIrk*[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: EagleEye, 25 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki: 14-18 yaş arası looplamak istiyorum ben paso Hmm... Ehe.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: EagleEye, 25 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki: 14-18 yaş arası looplamak istiyorum ben paso +1[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 15k $ mı hacı eden elemanı zamanında bi güsel pataklamayı.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
narin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tanıdığım bi insanı tanımamayı isterdim mümkün mü ?[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: narin, 25 Ağustos 2004 11:27 tarihinde demiş ki: Tanıdığım bi insanı tanımamayı isterdim mümkün mü ? tamam abi görüşmeyiz, zaten görüşmüyoz uzun zamandır. Beni tanımamış olursun. Öyle davranırız Takma kafana.. :) Ben yeniden aşık olmak isterdim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lise 1-2-3 serisini tekrar yaşamak isterim özellikle lise1 de basket takımında okullar arası yaptıgımız maçlrı tekrar yapmak isterdim öss girdiigm sene ayvalıkta ki yaz tatilini tekrar tekrar yaşamak isterdim (oy be bütün arklar geldidi süfer eğlenmiştik)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 umut ayrılalım ben sıkıldım diyip iki senemi böle salya sümük geçirmek yerine tüm ilklerimi tekrar yaşamak isterim heuehuehe :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: navyamphs, 25 Ağustos 2004 10:34 tarihinde demiş ki: 15k $ mı hacı eden elemanı zamanında bi güsel pataklamayı. çüş 15000. boşansında semerinide yesin. olm hacı etmek böle ufak tefek mal mülk üzerinde yapılır.para üzerinden yapılana kanunlar hırsızlık demiş.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: EagleEye, 25 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki: 14-18 yaş arası looplamak istiyorum ben paso herkez lise 3 takmış durumda hayırdır?? bende okudum lise 3 ama pekte geri dönmek istemiyorum[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 orta 1'e dönmek istiyorum ben. ne lgs bilirdim ne öss. saksı gibi dolaşıyodum ne güzel.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: BonePART, 24 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki: son kız arkadasımla tekrar cıkmak istiyorum sonudna gene acı cekip aglamak ama ondan once 4 gunde deli gibi eglenmek istiyorum mumkun mudur öhö öhö diab ?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Öne çıkan mesajlar