Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosting şirketi arıyoruz..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Arakadaşlar bildiğiniz iyi hizmet veren hosting şirketleri varmı varsa sizlerdeki referansları nasıl [uo suncusu için] bilgilendirirseniz sevinirim (makına var sadece bağlantı ücreti vericez)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected] msn adresimden bana ulaşırsan, sana yardımcı olabilirim..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook
Radio Lostage
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyedeki dedicated host şirketlerinin %90 ı ya dolandırıcı ya şerefsiz yada bunun gibi birşey...
Tavsiyem Avrupa & Amerika & Kanadayı denemen. Hem full support & hem düşük fiyatlar , hem insana saygı var.
Ping testide 100 - 200 arası ping verenler bence makul.
[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 24 Ağustos 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lol...
Ben değil Genor aramıştı, sizinle alakası yoktu aradığımızı. Olayı anlatayımda kafanda soru işareti kalmasın güzel çocuk:
Genor fiyat almak & Mssql lisans olayında danışmak için Theplanet şirketini aramış , istediği bilgileri almış , operatör bizi nerden buldunuz sorunusuna lostage.org den demiş. Operatörün cevabı orası şuan itibariyle uzun vadeli görünmüyor borçları var demiş.
Olay bundan ibaret. 12 yaşındaki çocukların(Cudiden bahsediyorum , kaldıki seninde yaş farkın yok tahminimce) lafına inanarak laf atma...[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar türkiye'de yaşadığımızı unutmayın yurtdışı çıkışlarımız sürekli bozuluyor, bence yurt dışı hiç uygun değil; ilk bir ay bizim server yunanistanda 2mb hat üzerinde çalışıyordu, tek başına olmasına rağmen 50 60 kişiden sonra bitiyordu hepsi böylemidir bilmiyorum ama hiç tavsiye etmiyorum...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.

[Bu mesaj robert tarafından 24 Ağustos 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dalamar sende zevke gelip direk forumlara yansıtayımmı demiştin neyse önemi yok olan oldu konu daha fazla çarpıtılmasın zaten herşey ortada an itibariyle lostage ayakta.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 24 Ağustos 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
sahiden makinayı verene bağlantıyı bedava vermek de onların ne kaarı olucak?

senin makinende 50 tane cs server 500 tanede uo serverı acılırsa sen gor o karı[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Sosyal ağlarda paylaş

roxside lostage i 2 kere yazmışsın onlarda servermatrix'den alıyorlar orada yazdığın listede avatarland bliemiyecem ama zaten roxside sizin shard kendi firmanızı onermeniz güzel :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 24 Ağustos 2004 14:29 tarihinde demiş ki:
Türkiyedeki dedicated host şirketlerinin %90 ı ya dolandırıcı ya şerefsiz yada bunun gibi birşey...
Tavsiyem Avrupa & Amerika & Kanadayı denemen. Hem full support & hem düşük fiyatlar , hem insana saygı var.
Ping testide 100 - 200 arası ping verenler bence makul.

ya sende nasıl bi zihniyet var!!
%10 dersen anlarım %20 dersen anlarım ama %80 %90 bu işten para yiyenlere haksızzlık yaparsın.ve kufur etmiş olursun
konuşmalarında %80 %90 ı bulmassan benim cok değerli arkadaşlarım haksızlık ve saygızlığa uğramamış olur.
şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya
said:
roxside, 25 Ağustos 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
Bence [email protected] yada [email protected] bunlarla bir konusun roxside,lostage,avatarland,lostage gibi serverlar buradan alıyordu.yane benden oradan alıyorum güzel bir sorun yasamadım daha hostta.

Avatarland ın kendi makinesi vardı nasıl sen yapıordun?yada ilk acıldıgı zaman birinden alıorlardı sen o muydun?bize eziyet cektiren?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...