Louies Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Arkadaşlar ihtiyaç fazlası televizyonumu nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum.Büyük ekrandır projection tvdir.Tam boyutu 48"dir. Model Olarak Sony KP-ES48MN1 AYRINTILARA : http://www.planetomni.com/MSTV_SONY_kp-es48mn1_DTL.shtml Yukardaki adresten ulaşabilirsiniz... İstediğim fiyat : 300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 satış hala devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Neredesin bu mereti taşıma etme derdide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 16:9 olsaymış iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 oha bunun aynisindan ben sattiydim gecen sene. benim sattigimi almis olup simdi satiyor olma sakin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senko said: oha bunun aynisindan ben sattiydim gecen sene. benim sattigimi almis olup simdi satiyor olma sakin :p Yok :) kaça satmışdın acaba geçen sene fiyatım iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rhox said: Neredesin bu mereti taşıma etme derdide var istanbuldayım ataşehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 lambasının durumu ne, kaç yıllık bir cihaz bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 5 Yıllık vallahi lamba mamba bilmiyorum ama hiç bir sıkıntısı yok canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 350ye verdiydik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 e fiyat iyi ozaman ama kimse almıyo hic talep yok ya lcd led geldi mertlik bozuldu heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 donanım haberi falan denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Off zamanının efsanesi, bayılırdım bu tvlere. Arkasındaki ışıkları izlerdik ufakkene :) Hayırlı satışlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi cok guzel bi alet koyuyosun salona kapiyosun kaloriferleri sicacik yapiyo odayi hasmetlide kraliyet televizyonu gibi ama bunun 1/10 u agirliginda ve hd tvler olunca gavur olusu gibi bunu tasimak kulfet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ortami da fantastik oluyor bunun, isiklari kapatinca. Degisik veriyor boyle goruntuyu sinema gibin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar