Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DirectX is out of date...


Marv

Öne çıkan mesajlar

Oyunun son halini, durumunu görmek için oyunu orjinal disklerinden tekrar yükledim. Kurulum tamamlandı fakat patch'leri indiremiyorum. Cilent'a çift tıkladığımda '' DirectX is out of date '' uyarısı alıyorum...

Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim, yardımcı olabilecek biri var mı ?

Şimdiden teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu anladım da bulamadım gece Microsoft'tan sürüm. Daha doğrusu hangi sürümü istediğini anlayamadım. DirectX 10 uyumlu ekran kartım ama oyun DirectX 10 desteklemiyordu diye hatırlıyorum en son, o yüzden tereddüt ettim. Teşekkürler.

Breareus, sana da ayrıca teşekkür ederim link için.

Sorun çözülmüştür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam. Video ayarlarından hallediliyordu o zaten sanırım... Yani bir tik'e bağlı.

Bu arada şu an, 2.0.8.2 patch'ini indiriyor. 2,47 GB bir şey. Daha çok patch var mı indireceğim ?

Oyunu ilk aldığımda 5 GB'lık bir patch indirmiş ve login olmuştum, sanırım en az 8 GB falan olmuştur yeni gelen patchlerle değil mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güncellemeyi başlatmışsın. sana farklı bir şeydaha söyliyim www.funcom.com dan web hesabına gir ve ordan danownload kısmı var altta ufak bir yazıda " New Age of Conan Install (including ROTGS) Download " bunu tıkla ve EU seçeneğini seç 15 gb lik bir oyun setup Downloadı var bir ara onu indir birdaha kurduğunda 8gb güncelleme yapmazsın 1.5 yada 2 gb :)

Not : oyuna girince misc ayarlarından internet hızını 1mb altına çek yoksa 2-3 gün lag problemi çekersin yada oyun ilk açılış ekranından options a tıkla sol taraftaki clik lere tıkla ve indir. Bunu yapmazsan forumlarda lag hala devam ediyor dersin :) Bizde hayır öle bişi yok deriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heh heh...

Teşekkürler bilgiler için. Şu an cilent indirmeme gerek yok, kendi hesabımı aktifleştirmedim, şimdilik oyuna bakmak için trial bir hesap oluşturdum. Bakalım, duruma göre oyuna geri dönme kararı alırsam dediğiniz gibi indiririm cilent'ı. O zaman bu yazdıklarınız da benim için çok faydalı bilgiler haline gelir. Sağolun tekrar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç. 2.47 GB ile kapandı mevzu. Topu, topu 2.47 GB indirdi ve login oldum sonunda...

Bu arada oyunu kaldırmadı PC, ilginçtir ki ben bu oyunu aynı PC'de bir ay gibi bir süre oynamıştım. Medium ayarlarda hiç sorun çıkarmamıştı bana. Lakin geçen günlerde 1 GB RAM'im bozuldu ve PC'yi çökertiyor diye çıkarttım slottan. 2 GB RAM var şu an, acaba 1 GB RAM performansta bu kadar farklılık yaratabilir mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer aoc klasörün 24-36 GB değilse bil ki sen oyunda olduğun sürece dosyaları indirmeye devam ediyor bu yüzden oyunda performans alamıyorsun.

ikinciside burada bir çok kez söyledim bilgisayarınızın aoc'a alışması minimum 1 hafta. ilk hafta performans beklemeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...