Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pms

rahimpolat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rahimpolat said:

demin konuştuk telefonda başka bi iş vardı onu sormak için aradım. sonra nassın iyimisin diye sordum.

konu ayrılığa kadar geldi.
kafamı toplayalım bi süre görüşmeyelim oldu gene.
çattık
Şu mesajın varya adeta flashback travmasına soktu beni , anılarım zincirleme şekilde gözümün önünden geçti.Her kavgada ayrılmaya getiren , en ufak tartışmada seni hayatından çıkarmak gibi radikal kararlar alabilen ergen kızlar (td)
Mesaj tarihi:
abi cidden yanlız öyle bişey diyen kıza verilecek cevap "iyi o zaman ayrılalım"dır çok zorlamayın gerçekten. ayrılmayı düşünen bir insanla ilişkiyi yürütmeye çalışmak baya acizlik hem de sonrasında daha çok üzülürsün.

iyi sen bilirsin deyip devam et hayatına
Mesaj tarihi:
Abi konuyu ayrılığa kadar getirebilecek derecede ağrı çekiyorsa, en etkili yol:

http://www.sanofi-aventis.com.tr/l/tr/medias/7D38D4A8-D3A4-4E0F-BB44-1C4AFAF056FA.gif
Mesaj tarihi:
evet ayrılıktan bahsetmesinin kendi ağrısıyla değil,o ilişkinin kızda yarattığı ağrıyla alakası vardır,o yüzden öyle bir konuşmada bence de zorlamayın;)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

pms= toplumsal histeri + bandwagon effect..

başka da bişi değil.

20sene önce nutella mı vardı allaşkına?

birisi çıksın inandırsın kadınları "pms'de kesin sol omuz arkasında ağrı olur!" diye.. her pms dönemi "OMZUUUM AĞRIYOR AMA YAVUUUUUUUUUUUZZ!!" duyarsınız

aynı şey aşerme saçmalığı için de geçerli.

bu adamin tespitleri dogru.

toplum abartiyor, misal boyle bir topic. toplum abartinca kizlar abartiyor, boyle kisir dongu icinde buyuyerek gidiyor.

pms olgusunu bu raddede abartmak nutellayi brownie intense'yi manasizca yuceltmek gibi sacma sapan bisi.

toplum dedigin sey tehlikeli azizim.
Mesaj tarihi:
Bide dasaaa beyin tespiti her zamanki gibi tam yerini bulmuş. Anneanneniz babaanneniz şimdi sizin yaptığınız tripleri dedelerinize yapsa ne olurdu farkında mısınız? ekieki
Mesaj tarihi:
nutella yoktu...başka bir tatlı vardı yiyecek...
ayrıca 20 sene önce kadınlar naz yapıyor muydu yapmıyor muydu!bunu bence dedelere sormak lazım....sonuçta kadın her zaman kadın,bence yapıyorlardı.
Mesaj tarihi:
Bu konuya girip kadın üzerinden tartışmaya devam ediyorken bişey daha eklemek istiyorum. Çocuk da yaparım kariyer de, dünyanın da imanını gevretirim lölölölö diyen kadınlar lütfen ölsün. Kadın-erkek birbirine çeşitli konularda muhtaç varlıklardır karşılıklı olarak. Erkek egemen bi toplum yapısı tam olarak hoş değil lakin mutfaktan dışarı da çok çıkmanız toplum sağlığı açısından iyi olmuyor.
Mesaj tarihi:
Hayır bilmemne şirketinin yöneticisi olabilirsin, diplomat olabilirsin, herşey olabilirsin ama en niyahetinde eve gittiğinde kavanoz kapağını açamıyorsun. Dünyayı ben yarattım tribine girmeye gerek yok yani.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Hayır bilmemne şirketinin yöneticisi olabilirsin, diplomat olabilirsin, herşey olabilirsin ama en niyahetinde eve gittiğinde kavanoz kapağını açamıyorsun. Dünyayı ben yarattım tribine girmeye gerek yok yani.

ha?
  • Yeni Oluştur...