SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oha demek kızlar pms de bu lafları bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahimpolat said: demin konuştuk telefonda başka bi iş vardı onu sormak için aradım. sonra nassın iyimisin diye sordum. konu ayrılığa kadar geldi. kafamı toplayalım bi süre görüşmeyelim oldu gene. çattıkŞu mesajın varya adeta flashback travmasına soktu beni , anılarım zincirleme şekilde gözümün önünden geçti.Her kavgada ayrılmaya getiren , en ufak tartışmada seni hayatından çıkarmak gibi radikal kararlar alabilen ergen kızlar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mevzu ağrı değil mevzu hormonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 >:D<:)-D(:D SeaGle said: oha demek kızlar pms de bu lafları bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi cidden yanlız öyle bişey diyen kıza verilecek cevap "iyi o zaman ayrılalım"dır çok zorlamayın gerçekten. ayrılmayı düşünen bir insanla ilişkiyi yürütmeye çalışmak baya acizlik hem de sonrasında daha çok üzülürsün. iyi sen bilirsin deyip devam et hayatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi konuyu ayrılığa kadar getirebilecek derecede ağrı çekiyorsa, en etkili yol: http://www.sanofi-aventis.com.tr/l/tr/medias/7D38D4A8-D3A4-4E0F-BB44-1C4AFAF056FA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet ayrılıktan bahsetmesinin kendi ağrısıyla değil,o ilişkinin kızda yarattığı ağrıyla alakası vardır,o yüzden öyle bir konuşmada bence de zorlamayın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bide pms denince aklıma hep miley cyrus keti peri lan-hot n cold gelir. Halbuki tek bi yerinde var bi kelime shsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaa said: pms= toplumsal histeri + bandwagon effect.. başka da bişi değil. 20sene önce nutella mı vardı allaşkına? birisi çıksın inandırsın kadınları "pms'de kesin sol omuz arkasında ağrı olur!" diye.. her pms dönemi "OMZUUUM AĞRIYOR AMA YAVUUUUUUUUUUUZZ!!" duyarsınız aynı şey aşerme saçmalığı için de geçerli. bu adamin tespitleri dogru. toplum abartiyor, misal boyle bir topic. toplum abartinca kizlar abartiyor, boyle kisir dongu icinde buyuyerek gidiyor. pms olgusunu bu raddede abartmak nutellayi brownie intense'yi manasizca yuceltmek gibi sacma sapan bisi. toplum dedigin sey tehlikeli azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: Bide pms denince aklıma hep miley cyrus-hot n cold gelir. Halbuki tek bi yerinde var bi kelime shsdf katy perry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aquila said: SeaGle said: Bide pms denince aklıma hep miley cyrus-hot n cold gelir. Halbuki tek bi yerinde var bi kelime shsdf katy perry ağzımdan aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu ağzımdan aldın da ne tehlikeli bi deyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet lan niye miles cyrus dedim ben ona ki şimdi alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bide dasaaa beyin tespiti her zamanki gibi tam yerini bulmuş. Anneanneniz babaanneniz şimdi sizin yaptığınız tripleri dedelerinize yapsa ne olurdu farkında mısınız? ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ağzına yerdi tokadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 nutella yoktu...başka bir tatlı vardı yiyecek... ayrıca 20 sene önce kadınlar naz yapıyor muydu yapmıyor muydu!bunu bence dedelere sormak lazım....sonuçta kadın her zaman kadın,bence yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 it's a trap kondu mu? ilk 2 cevap da tuzağın ne kadar işe yaradığını gösterir nitelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hep aptal kadın dergileri yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Valla ben bu konuda dedeme güveniyorum, kesinlikle taktiksel geri çekilmemiştir böyle bi konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bu konuya girip kadın üzerinden tartışmaya devam ediyorken bişey daha eklemek istiyorum. Çocuk da yaparım kariyer de, dünyanın da imanını gevretirim lölölölö diyen kadınlar lütfen ölsün. Kadın-erkek birbirine çeşitli konularda muhtaç varlıklardır karşılıklı olarak. Erkek egemen bi toplum yapısı tam olarak hoş değil lakin mutfaktan dışarı da çok çıkmanız toplum sağlığı açısından iyi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Hayır bilmemne şirketinin yöneticisi olabilirsin, diplomat olabilirsin, herşey olabilirsin ama en niyahetinde eve gittiğinde kavanoz kapağını açamıyorsun. Dünyayı ben yarattım tribine girmeye gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kavanoz kapağı > dünya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: Hayır bilmemne şirketinin yöneticisi olabilirsin, diplomat olabilirsin, herşey olabilirsin ama en niyahetinde eve gittiğinde kavanoz kapağını açamıyorsun. Dünyayı ben yarattım tribine girmeye gerek yok yani. ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 poşun da olabilir tabi. Ama en niyahetinde sen de deniz bey'e karşı elin kolun bağlı kalıyorsun manken hanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Deniz beyle şevişiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar